Kun je twee internetproviders hebben?

Kun je twee internetproviders hebben?

Meerdere providers is geen probleem mits ze maar niet over het zelfde medium binnenkomen. ik heb glasvezel en kabel. Aangezien je op een kamer woont is het van belang dat je toestemming hebt (huurbaas?) om een nieuw abonnement bij een provider af te nemen.

Kan Ziggo en KPN op 1 adres?

Dit kan dus niet. Op de coaxkabel kan je geen abonnement hebben of nemen bij KPN, alleen bij Ziggo. Als er alleen een glasvezel aansluiting en een coax aansluiting in het appartement zit kan je 1 abonnement bij KPN hebben .

Kan je 2 Ziggo abonnementen op 1 adres?

Niet mogelijk. Per coax 1 abonnee, als je er 2 wilt hebben, moet er een extra verbinding gegraven/aangelegd worden en de kosten zijn waarschijnlijk voor de nieuwe contractant. Als het echter om een aparte kadastrale inschrijving gaat, dan zou het best kunnen dat dit kosteloos kan maar moet je informeren.

Wat is goedkoper Ziggo of KPN?

KPN biedt abonnementen met alleen internet goedkoper aan dan Ziggo. Je zoekt een internet en tv abonnement. KPN biedt internet en tv abonnementen goedkoper aan dan Ziggo. Je ontvangt als nieuwe klant van Ziggo bij een abonnement voor internet en tv gratis 12 maanden Ziggo Sport op 6 zenders.

Wat is de beste internet provider van Nederland?

Klanten beoordelen Ziggo als de beste internet provider. Ook provider XS4ALL scoort hoog en komt op de tweede plek. De derde plek gaat naar KPN, gevolgd door Budget Alles in 1 en T-Mobile.

Kan ik 2 internet abonnementen op 1 adres?

Nee, tenzij je twee aparte aansluitingen in je woning hebt, is dat niet mogelijk, daarover kan een moderator wel voor je bekijken wat voor aansluitingen heeft KPN in je adres denk ik. Tenzij de abonnement die je nu al hebt van een kabel provider is zoals Ziggo, dan is je telefoon aansluiting wel vrij.

Kan ik mijn Ziggo smartcard op een ander adres gebruiken?

Bij Ziggo digitale tv is het mogelijk op 1 of 2 of zelfs 3 smartcards te activeren op 1 adres. Op alle smartcards krijg je dan het hoogst/duurste pakket wat je afneemt. Je hebt dus een smartcard/abbo met het uitgebreide pakket van 9,95 extra (buiten het gratis standaard digitale pakket).

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven