Waarom kan ik McAfee niet verwijderen?

Waarom kan ik McAfee niet verwijderen?

In sommige gevallen kan het voorkomen dat uw McAfee installatie niet geheel verwijderd kan worden via het Windows Software scherm. McAfee is zich hiervan bewust en heeft hiervoor een speciaal programma ontwikkeld zodat u toch zonder problemen een ander virusprogramma kunt installeren.

Hoe kan ik McAfee uitschakelen?

Oplossing

  1. Klik op Start, Programma’s, McAfee, VirusScan Enterprise, VirusScan-console.
  2. Klik met de rechtermuisknop op Toegangsbeveiliging en selecteer Uitschakelen.
  3. Laat de console open.

Hoe verwijder ik een programma in Windows 10?

  1. Typ in het zoekvak op de taakbalk Configuratiescherm en selecteer dit in de zoekresultaten.
  2. Selecteer Programma’s > > Programma’s en onderdelen.
  3. Houd de naam ingedrukt van het programma dat je wilt verwijderen (of klik er met de rechtermuisknop op) en selecteer vervolgens Verwijderen of Verwijderen/Wijzigen.

Hoe verwijder ik mijn beveiliging?

Als u het wachtwoord wilt verwijderen, opent u het bestand (waarvoor u het huidige wachtwoord nodig hebt) en gaat u naar Bestand > Document beveiligen > Versleutelen met wachtwoord. Verwijder het wachtwoord en klik op OK. Het wachtwoord wordt pas definitief verwijderd als u het bestand opslaat.

Hoe zet je Windows Defender uit?

Microsoft Defender Firewall in- of uitschakelen

  1. Selecteer de Startbutton > Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Windows-beveiliging en vervolgens Firewall en netwerkbeveiliging.
  2. Selecteer een netwerkprofiel.
  3. Wijzig de instelling onder Microsoft Defender Firewall naar Aan.

Hoe kom ik van McAfee mail af?

Ga in plaats van te betalen naar Configuratiescherm> Een programma verwijderen en verwijder de McAfee-software. U kunt dan installeer een beter antivirusproduct , waarvan sommige gratis beschikbaar zijn, of gebruik gewoon de Windows Defender-antivirus die is ingebouwd in Windows 10.

Wat is McAfee WebAdvisor?

Bescherming tegen bedreigingen McAfee WebAdvisor is uw trouwe partner die u beschermt terwijl u op internet zoekt en surft. WebAdvisor beschermt u tijdens het surfen tegen malware en phishingpogingen, zonder uw browseprestaties of internetervaring te beïnvloeden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven