Hoe deel ik een verhaal van iemand anders op Facebook?

Hoe deel ik een verhaal van iemand anders op Facebook?

Facebook

  1. Tik onder de foto of video in het overzicht op .
  2. Tik op Bericht/video toevoegen aan je verhaal.
  3. Tik op Verzenden naar.
  4. Tik op Delen naast Je verhaal en vervolgens op Klaar.

Hoe lang staat een verhaal op Facebook?

Elke foto of video die je deelt in je verhaal is 24 uur beschikbaar in het gedeelte Verhalen van Facebook en in de Messenger-app. Na 24 uur kun je de verhalen die je hebt gedeeld, bewaren in je verhalenarchief. Ze zijn dan alleen zichtbaar voor jou.

Wie kan mijn Facebook verhaal zien?

Openbaar: je Facebook-vrienden, volgers en mensen waarmee je hebt gechat in Messenger, kunnen je verhalen zien. Al je volgers kunnen je verhaal zien, maar alleen vrienden kunnen er opmerkingen bij plaatsen. Vrienden: alleen je Facebook-vrienden kunnen je verhaal zien op Facebook en in de Messenger-app.

Hoe zet je iets in je verhaal op insta?

Hoe je een Instagram-verhaal deelt

  1. Tik op het pictogram “+” in de linkerbovenhoek en selecteer Verhaal rechtsonder in uw scherm, of veeg gewoon van links naar rechts vanaf elke locatie.
  2. Tik op de opnameknop om een foto te maken, of tik en houd vast om een video op te nemen.

Kan bericht niet delen in verhaal?

Zorg dat anderen jouw berichten niet kunnen delen Tik op het tandwieltje; Scrol omlaag en vind onder het kopje ‘Privacy en beveiliging’ de optie ‘Opnieuw delen in Stories toestaan’; Tik daarop en haal het schakelaartje over zodat deze niet meer blauw is.

Hoe deel ik mijn Facebook verhaal op Instagram?

De Facebook-pagina waarop je je Instagram-verhalen crosspost, wijzigen:

  1. Open de Instagram-app op je telefoon.
  2. Tik op je profielfoto . Je profielfoto staat rechtsonder in je scherm.
  3. Tik op .
  4. Tik op Instellingen.
  5. Tik op Account.
  6. Tik op Gekoppelde accounts.
  7. Tik op Facebook.
  8. Selecteer Delen met [je profiel of pagina].

Waarom zie ik geen verhalen op Facebook?

Ga naar het gedeelte Verhalen bovenaan je nieuwsoverzicht, tik vervolgens op Je verhaal. Tik op en vervolgens onderaan op Verhaalinstellingen bewerken. Tik op Verborgen verhalen. Tik op Inschakelen naast de naam van de persoon, pagina of groep.

Waarom kan ik geen verhaal zien op Facebook?

Als je een verhaal van een persoon, pagina of groep uitschakelt, verschijnt dat verhaal niet meer bovenaan het nieuwsoverzicht. Alleen jij kunt het zien wanneer je een verhaal van iemand uit- of inschakelt. Ga naar het gedeelte Verhalen bovenaan je nieuwsoverzicht. Tik rechtsboven in het betreffende verhaal op .

Wie kan mijn Stories zien?

Als je jouw account op ‘Privé’ hebt ingesteld, dan geldt dit ook voor jouw Instagram Story, dus kunnen alleen jouw volgers jouw story zien. Met een openbaar profiel kan de hele wereld jouw Insta story lezen.

Wat zijn Stories op Instagram?

Stories zijn korte fragementen van maximaal 15 seconden per upload. Afbeeldingen worden 15 seconden getoond, en je kan ook korte video’s uploaden. De Stories zijn een beperkte tijd zichtbaar. Er zijn op Instagram op dit moment twee soorten Stories.

Hoe werkt Tap here Instagram?

Een ‘Tap Here’ button toevoegen in je story, die leidt naar je eigen profiel. Plaats een vermelding naar je eigen naam in je story, bijvoorbeeld @studioannajirina. Sleep het naar de plek waar je ‘m hebben wilt, en plak de ‘Tap Here’ button eroverheen. Deze button kun je vinden tussen de GIF’jes in Instagram stories.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven