Heb je als Nederlander een visum nodig voor Turkije?

Heb je als Nederlander een visum nodig voor Turkije?

Met ingang van 2 maart 2020 mogen reizigers met de Nederlandse nationaliteit Turkije visumvrij inreizen voor een verblijf van maximaal 90 dagen. Een e-visum kan aangevraagd worden via www.evisa.gov.tr/en. De aanvraag neemt ongeveer 3 minuten in beslag en kost $ 20,- per persoon per visum .

Heb je als Belg een visum nodig voor Turkije?

Vanaf 2 maart 2020 zijn Belgen vrijgesteld van visa voor reizen naar Turkije en dit voor een verblijf van 90 dagen gedurende een periode van 180 dagen. De Belgische Ambassade en Consulaten in Turkije zijn niet bevoegd voor de aanvragen van een visum voor Turkije.

Heb je een reispas nodig voor Turkije?

Om naar Turkije te kunnen reizen heeft u een ID kaart of een paspoort nodig, welke moet voldoen aan de voorwaarden van het Turkse visum. Controleer de geldigheid van uw paspoort of ID kaart voordat u het visum Turkije aanvraagt. Dan heeft u in bepaalde gevallen helemaal geen visum nodig.

Heb je een visum nodig voor Zwitserland?

Hoewel dit niet gecontroleerd wordt bij de douane in Zwitserland, kan het altijd zo zijn dat je je moet identificeren tijdens je vakantie, net zoals je dat overal moet kunnen. Je hebt voor Zwitserland geen visum nodig en dus hoef je je voorafgaand aan je vakantie geen zorgen te maken over een visumaanvraag.

Heb je een visum nodig voor Curacao?

Vereisten voor een toeristenvisum voor Curaçao voor Nederlandse paspoorthouders. Reizigers met de Nederlandse nationaliteit hebben geen visum nodig voor een verblijf van maximaal 180 dagen. Reizigers moeten: In het bezit zijn van een paspoort dat geldig is bij aankomst.

Heb je een visum nodig voor Indonesie?

Heeft u de Nederlandse nationaliteit en reist u voor langer dan 30 dagen naar Indonesië? Dan heeft u een visum nodig. Dit geldt voor reizigers van alle leeftijden; dus ook voor minderjarige kinderen. Het aanvragen van een visum voor Indonesië via het consulaat kan ingewikkeld en complex zijn.

Kun je met Marokkaanse paspoort naar Turkije?

Voor Marokkanen is het niet verplicht om een visum voor Turkije te hebben, als je hier naartoe op vakantie gaat. Je mag dus zonder visum reizen. Je kunt alleen met een Marokkaans paspoort visumvrij naar Turkije reizen.

Heb je een reispas nodig voor Griekenland?

Wanneer je naar Griekenland reist, heb je enkel je Belgische identiteitskaart nodig.

Hoe lang kan ik in Zwitserland blijven?

Als Nederlander heb je dus alleen een geldig paspoort of identiteitsbewijs nodig om Zwitserland binnen te komen. Douanecontrole op goederen is er nog wel bij de Zwitserse grens. Zonder visum in Zwitserland verblijven mag voor 3 maanden.

Kan ik in Zwitserland gaan wonen?

De welvaart en regelmaat van Zwitserland trekt mensen aan om te gaan wonen in Zwitserland. Zwitserland staat bekend om de goede kwaliteit van leven, onder andere omdat ze een sterke economie en stabiele samenleving handhaven. Eigenlijk is alles perfect geregeld in Zwitserland, zo ook de gezondheidszorg.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven