Heb je een creditcard nodig voor Apple ID?

Heb je een creditcard nodig voor Apple ID?

Als u aankopen wilt doen in de App Store, iTunes Store of Apple Books, of als u iCloud-opslag wilt kopen, hebt u een Apple ID en een geldige betaalmethode nodig. Meestal kunt u de volgende betaalmethoden gebruiken met uw Apple ID: Apple Pay (indien beschikbaar) De meeste creditcards en betaalkaarten.

Hoe haal je geld van je Apple ID?

Gebruik de App Store om uw saldo te bekijken. Op een pc gebruikt u iTunes voor Windows….Uw saldo controleren op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Open de App Store-app.
  2. Tik op uw foto of op de knop ‘Log in’ bovenaan het scherm.
  3. Als u een saldo hebt, verschijnt het bedrag.

Hoe lang duurt het voordat geld op Apple ID staat?

Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen. Heb je geprobeerd uit te loggen bij de App Store / iTunes, de iPad opnieuw op te starten en vervolgens weer in te loggen om te zien of dat je saldo ververst? Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen.

Waarom kan ik niet met Apple ID betalen?

Als uw kaart is geweigerd, voegt u een nieuwe betaalmethode toe of werkt u uw betaalgegevens bij. U kunt meerdere betaalmethoden toevoegen aan uw Apple ID. Er worden kosten in rekening gebracht bij uw betaalmethode voor het onbetaalde saldo.

Hoe maak je een Apple ID aan zonder creditcard?

Store account aanmaken zonder creditcard via Mac App Store of Apple TV. Open de Mac App Store en zoek naar een gratis app (te herkennen aan ‘Download’). Klik vervolgens op de knop ‘Download’ en kies een gewenste optie, vaak een nieuw Apple ID. Vul je gegevens in en kies uiteindelijk bij ‘Betaalmethode’ voor ‘Geen’.

Wat heb je nodig voor een Apple ID?

Als u een Apple ID wilt aanmaken op een Apple TV, Android-apparaat, smart-tv of streamingapparaat, kunt u normaal gesproken de stappen op het scherm volgen en uw volledige naam, geboortedatum, e-mailadres of telefoonnummer en een betaalmethode invoeren.

Wat kan ik met Apple ID saldo?

Wat u kunt kopen met uw Apple ID-saldo

  • Ga naar de App Store om apps en games te kopen of in-app aankopen te doen.
  • Ga naar de iTunes Store, de Apple TV-app of Apple Books om onder andere muziek en films te kopen.
  • Betaal voor abonnementen op Apple Music, Apple Arcade en Apple TV+.
  • Betaal voor iCloud-opslag.

Hoe krijg je je geld terug van een app?

Als het minder dan 48 uur geleden is dat je een app hebt gekocht of een in-app-aankoop hebt gedaan, kun je een terugbetaling aanvragen via Google Play. Als je muziek, films, boeken of andere content hebt gekocht, kun je misschien ook na 48 uur nog een terugbetaling aanvragen (bekijk het onderstaande beleid).

Hoe maak je een nieuwe Apple ID aan?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven