Heb je een paspoort nodig voor Aruba?

Heb je een paspoort nodig voor Aruba?

Een geldig paspoort is vereist. De Nederlandse identiteitskaart voldoet niet als reisdocument voor Aruba.

Heb ik een visa nodig voor Aruba?

Reizigers met de Nederlandse nationaliteit hebben geen visum nodig voor een verblijf van maximaal 180 dagen. Reizigers moeten: In het bezit zijn van een paspoort dat geldig is bij aankomst. In het bezit zijn van een retourticket of een ticket naar de volgende bestemming.

Welke papieren nodig voor Aruba?

Als u naar Aruba reist, moet u altijd een geldig paspoort meenemen waarmee u zich kunt identificeren. Dit geldt ook voor meereizende kinderen. Voordat u naar Aruba reist, moet u een elektronische instap/uitstap kaart (ED-card) van de Arubaanse overheid invullen.

Waarom paspoort nodig Curaçao?

Reizigers die onder meer voor vakantie, ontspanning, sport, familie of studie naar Curaçao gaan, mogen gedurende hun verblijf geen arbeid op Curaçao verrichten. Bij binnenkomst op Curaçao moet u in het bezit zijn van: Geldig paspoort. Let op: een identiteitskaart is niet voldoende!

Kun je zonder paspoort naar Curaçao?

Een geldig paspoort is vereist. Controleer of het document ruim voldoende geldig is, voor het geval dat het verblijf langer mocht duren dan gepland. De Nederlandse identiteitskaart voldoet niet als reisdocument voor Curaçao.

Kun je met een ID kaart naar Oekraïne?

Een paspoort is vereist. Het document moet nog ten minste 3 maanden geldig zijn na vertrek uit Oekraïne. De Nederlandse identiteitskaart voldoet niet als reisdocument voor Oekraïne.

Hoe betalen in Oekraïne?

Met een creditcard kun je u in grotere hotels en winkels, en in wat luxere restaurants betalen. Bij banken of wisselkantoren kun je euro’s of dollars wisselen tegen de gewenste valuta. Houd er rekening mee dat banken alleen onbeschadigde biljetten accepteren.

Wat heb je nodig om naar Curaçao te gaan Corona?

Coronavirus. Let op: U kunt met uw digitale coronabewijs (DCC) Curaçao inreizen. U hoeft uw vaccinatiebewijs of testbewijs niet langer uit te printen, een digitaal bewijs is voldoende. Een herstelbewijs is niet voldoende om in te reizen op Curaçao.5 dagen geleden

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven