Heb je een visum nodig voor Marokko?

Heb je een visum nodig voor Marokko?

Vereisten voor een toeristenvisum voor Marokko voor Nederlandse paspoorthouders. Geen visum benodigd voor een verblijf van maximaal 90 dagen. De reiziger moet: In het bezit zijn van een paspoort met een geldigheid van minstens zes maanden na aankomst in het land van bestemming met minstens één lege visumpagina.

Heb je een visum nodig voor Italie?

Voor Italië is geen visum nodig.

Heb je een visum nodig voor Malta?

Voor Malta is een identiteitskaart voldoende om mee te reizen. Uw identiteitskaart of paspoort moet altijd geldig zijn tijdens uw verblijf. Voor Malta heeft u geen visum nodig.

Heb je een visum nodig voor Marrakech?

Douane & documenten Om Marokko te bezoeken heb je een geldig paspoort nodig. Bij binnenkomst in Marokko moet je paspoort nog zes maanden geldig zijn. Voor een verblijf korter dan 3 maanden heb je geen visum nodig. Wel dien je voor aankomst in Marokko een arrival-formulier in te vullen.

Hoeveel kost een visum van Marokko naar Nederland?

​Een visum voor kort verblijf (tot 90 dagen) kost ​€ 80,- Voor kinderen van 6 tot 12 jaar: ​​€ 40,- Voor kinderen tot 6 jaar: ​€ 0,- De kosten voor de service fee van VFS Global mogen maximaal € 40,- bedragen (de helft van de leges voor een visumaanvraag).

Hoe lang moet je paspoort geldig zijn als je naar Italië gaat?

Italië behoord tot de zgn Schengen landen, waarin is vastgesteld dat er geen interne grenscontrole is en een ID kaart volstaat. Duur van paspoort 6 maanden na terugkomst geldt voor landen buiten Europa/raad van Europa.

Wat heb ik nodig om naar Italië te reizen met de auto?

Voor alle reizigers naar Italië is het ook verplicht om een EU-Digital Passenger Locator Form (Engels) in te vullen. Hier kan je door de Italiaanse autoriteiten op worden gecontroleerd. Reis je met de auto naar Italië? Check dan ook de reisadviezen van alle landen die je doorkruist.

Heb je een visum nodig voor de Oekraine?

Vereisten voor een toeristenvisum voor Oekraine voor Nederlandse paspoorthouders. Geen visum benodigd voor een verblijf van maximaal 90 dagen. De reiziger moet: In het bezit zijn van een paspoort met een geldigheid van minstens zes maanden en één lege visumpagina.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven