Hoe bereken je brandstofkosten?

Hoe bereken je brandstofkosten?

Dan doe je dat als volgt: Geeft ja auto aan 7/100? Dan deel je 100 door 7. Je auto kan dus 14,3 kilometer rijden met 1 liter brandstof. Via onderstaande calculator kun je eenvoudig berekenen wat de kosten zijn van de door jou afgelegde kilometers.

Wat kost een ritje met de auto?

Brandstofprijs VS Brandstofverbruik

Brandstof Verbruik Prijs per gereden kilometer
Auto op gas 1:10 0.07 Euro
Auto op benzine 1:12 0,14 Euro
Auto op diesel 1:17 0,08 cent

Hoeveel liter benzine per km?

Je benzinekosten berekenen is eigenlijk heel eenvoudig. Je auto loopt bijvoorbeeld 1 op 20, dat betekent dat je auto 20 kilometer kan rijden op 1 liter brandstof. Geeft je auto het verbruik in liters aan dan betekent het dat je auto zoveel liter brandstof nodig heeft om 100 kilometer af te leggen.

Hoe bereken je dieselkosten?

Handmatig brandstofkosten berekenen Liever zelf berekenen hoeveel je aan brandstofkosten kwijt bent? Dat kan heel gemakkelijk. De kosten per kilometer zijn het aantal gereden kilometers gedeeld door de kosten van de verbruikte brandstof.

Hoeveel kost tank?

Voor een tank benzine van ongeveer 40 liter betaal je met de zojuist genoemde benzineprijs van 1,63 euro ongeveer 65 euro. Voor een tank diesel – ook van 40 liter en met een gemiddelde literprijs van 1,33 euro – ben je ongeveer 53 euro kwijt.

Wat is de prijs per km vergoeding?

Een redelijke vergoeding per kilometer is op dit moment rond de 30 cent. Dit dekt gemiddeld de variabele kosten en een vergoeding voor casco verzekering.

Wat kost een caddy per maand?

Bereken kilometerkosten

Autokosten “Volkswagen Caddy (2004 – 2020) 1.4 TGI Trendline” over 3 jaar en 75.000 km:
Kosten per jaar € 8.366,-
Kosten per maand € 697,-
Kosten per kilometer € 0,33
LET OP: Bij deze berekening is geen rekening gehouden met: afschrijving, verzekering, pechhulp, onderhoud.

Hoeveel liter benzine per km scooter?

Hoe zuinig is een scooter ten opzichte van een auto? Een scooter is in vergelijking met een auto veel meer zuinig. Een gemiddelde auto verbruikt ongeveer 1 liter benzine bij 14 kilometer. Een gemiddelde scooter verbruikt ongeveer 1 liter benzine op 35 kilometer.

Hoe bereken je het verbruik van een auto uit?

Deel het aantal gereden kilometers door het aantal liters en je weet hoeveel liter je verbruikt per gereden kilometer. Je kunt het ook andersom delen. In dat geval weet je hoeveel kilometer je kunt rijden met 1 liter brandstof. Het spreekt dan voor zich dat hoe hoger het getal, hoe zuiniger hij rijdt.

Hoe bereken ik de afstand woon werkverkeer?

Vaak hanteert een werkgever een minimale woon-werk afstand van 10 kilometer alvorens een vergoeding wordt verstrekt. Doorgaans hanteren werkgevers geen maximum, maar dit hangt af van uw arbeidsovereenkomst of CAO, daarin kunnen andere afspraken zijn overeengekomen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven