Hoe betrouwbaar is Skyscanner?

Hoe betrouwbaar is Skyscanner?

Is Skyscanner een betrouwbaar bedrijf? Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Skyscanner. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 83% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

Is nl eDreams com betrouwbaar?

Grote oplichters. Had bij edreams geboekt. Hotel en vlucht maar gelukkig had mijn bank geweigerd en kreeg ik het bedrag terug op mijn rekening. Nu heb ik 10000 keer gebeld en met die callcenter uit india gesproken van ik zie nog steeds dat de booking op mijn naam bevestigd staat.

Is Euroflights betrouwbaar?

oplichters zijn jullie!!!!! eerst met de kaart geprobeerd maar zoals bij vele blijkbaar lukte dit niet,dan maar met overschrijving gedaan. hebben dit bewijs naar jullie verstuurd.na 5 dagen nog geen reactie of mail.na 9dagen en wat mails toch een teken van leven.

Hoe bereik ik eDreams?

De klantenservice van eDreams in Nederland is te bereiken via het telefoonnummer 0207 219 357 van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. Als u vanuit het buitenland belt kunt bellen met het telefoonnummer +34 931503763.

Hoe betrouwbaar is Transavia?

Boek niet bij Transavia en reis niet vanaf Eindhoven. Wij hadden een pakketreis voor twee personen bij Transavia Reizen geboekt naar Nice vanaf Eindhoven Airport en zouden op 9 oktober vertrekken om 18.10 uur. We konden niet online inchecken, een reden werd niet gegeven.

Hoe krijg ik contact met Opodo?

-Opodo is praktisch gezien niet bereikbaar vanuit het buitenland. Er zijn geen mogelijkheden om via mail, messenger, whatapp of andere wijze contact op te nemen. -Opodo heeft enorm lange telefonische wachttijden. Opodo verbreekt geregeld de verbinding.

Is Opodo te vertrouwen?

Kwaliteit. Op prijs scoort Opodo vrij aardig en zijn ze niet per sé de goedkoopste optie, maar lang niet altijd de duurste. Op het gebied van kwaliteit kijken we dan graag verder en daar zijn de meningen over het algemeen wisselend over.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven