Hoe breed mag een bus zijn?

Hoe breed mag een bus zijn?

In het algemeen geldt voor personenauto’s, bedrijfsauto’s, autobussen en aanhangwagens op de Nederlandse wegen een maximale breedte van 2.55 * meter en een maximale hoogte van 4 meter.

Hoe breed mag een bromfiets zijn?

Volgens de Regeling Voertuigen mag een snor- of bromfiets niet breder zijn dan 1,0 meter.

Hoe breed is een vuilniswagen?

Hart koppeling tot achterzijde voertuig 12,00 meter. Breedte 2,55 meter. Hoogte 4,00 meter.

Hoe breed mag een motorvoertuig zijn?

Hoogte: maximaal 4.00 meter. Breedte personenauto’s: 2.55 meter op verharde en 2.20 meter op onverharde wegen. Breedte aanhangwagens: 2.55 meter, met uitzondering van geconditioneerde voertuigen ( koelwagens), welke 2.60 meter breed mogen zijn.

Hoe breed mag een zijspan zijn?

De motor moet passen binnen de maximale afmetingen van 4 meter lengte, 2 meter breedte (inclusief zijspan) en 2,5 meter hoogte.

Hoe breed mag je aanhanger laden?

Het voertuig inclusief lading mag in de breedte totaal maximaal 3 meter zijn, dit is enkel zo bij ondeelbare lading. Bij een deelbare lading mag deze niet in de breedte uitsteken. Als de lading in de breedte meer dan 10 centimeter uitsteekt is het verplicht deze rood wit te markeren.

Hoe zwaar mag een brommer zijn?

Aanhangwagens achter tweewielige bromfietsen moeten in aangekoppelde toestand voldoen aan de volgende eisen: a. de breedte van het voertuig mag met inbegrip van de lading niet meer bedragen dan 1,00 m; b. de hoogte van het voertuig mag met inbegrip van de lading niet meer bedragen dan 1,00 m; c. de totale massa van het …

Hoe breed mag een tweewielige Brom of snorfiets maximaal zijn?

Breedte. Tweewielige bromfiets (of de aanhangwagen): maximaal 1 meter.

Hoe lang is een bakwagen vrachtwagen?

De maximale lengte van vrachtauto met aanhangwagen mag namelijk niet langer zijn dan 18,75 meter. De maximale lengte van een oplegger is wettelijk niet bepaald. Maar een combinatie van een trekker met oplegger mag niet langer zijn dan 16,50 meter.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven