Hoe duur is elektriciteit in Spanje?

Hoe duur is elektriciteit in Spanje?

Spanje is het zesde land op de lijst met de duurste elektriciteit in Europa met een prijs van 0,21 euro/kWh, waarvan 17,6% naar belastingen gaat.

Heeft Spanje andere stekkers?

Qua stopcontacten gebruikt men in Spanje dezelfde als in Nederland. De type C stopcontacten (2.5A), geschikt voor de kleinere huishoudelijke apparaten zijn compatibel met stekkers van de types C, en in de geaarde stopcontacten van het Type F (16A) kun je gebruikmaken van stekkers van het type C, E en F.

Heb je in Spanje een Wereldstekker nodig?

je hebt geen verloop- of wereldstekker nodig.

Waarom zijn er geen zonnepanelen in Spanje?

Spanje, het land met enorm veel zonuren, maar waar het minste gebruik wordt gemaakt van zonnepanelen en andere groene energiebronnen. Dit komt door de zo genoemde zonbelasting in Spanje. Wekt u stroom op, betaalt u hier extra belasting voor.

Wat kost water en elektriciteit in Spanje?

Hieronder vallen de chemicaliën, elektriciteit (rondpompen water) en extra water (verdamping). Als u het laat doen kost dit tussen de 15 en 20 Euro per week en betaalt u zelf de elektriciteit en het water.

Wat voor stopcontact in Tenerife?

Op Tenerife wordst stroom van 220V gebruikt, en dat zelfde geldt voor alle Canarische eilanden. Stekkers hebben twee pinnen, net als op het Europese vasteland.

Welk type stekker Nederland?

Elektriciteit in Nederland In Nederland worden de stopcontacten van type C en F gebruikt. De netspanning is 230 V en de frequentie is 50 Hz.

Heb je in Italie een Wereldstekker nodig?

Op vakantie naar Italië: stekker meenemen Italië is één van de weinige Europese landen waar je een reisstekker nodig hebt. De stopcontacten in Italië hebben drie gaatjes en dus ook een stekker met drie pinnen.

Wat kost een kuub water in Spanje?

De gemiddelde prijs per kubieke meter (m3) water in Spanje is 1,59 euro. Zo is iemand in Murcia het duurste uit met 2,31 euro per kubieke meter en betaalt een inwoner van Palencia voor dezelfde hoeveelheid slechts 72 cent.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven