Hoe duur is Memphis Depay?

Hoe duur is Memphis Depay?

Memphis Depay is met een marktwaarde van 45,00 mln. € op plaats 93 van de meest waardevolle spelers wereldwijd. Memphis Depay is met een marktwaarde van 45,00 mln. € op plaats 5 van de meest waardevolle spelers uit Nederland.

Wat doet Memphis Depay?

Memphis Depay (Moordrecht, 13 februari 1994) is een Nederlands voetballer die doorgaans als aanvaller speelt en uitkomt voor FC Barcelona.

Hoeveel heeft Barcelona betaald voor Depay?

Memphis Depay is akkoord gegaan met een flinke verlaging van zijn salaris om Barcelona tegemoet te komen, zo meldt Goal. De 27-jarige aanvaller was een nettosalaris van zeven miljoen euro per jaar overeengekomen met Barça, maar heeft daar dertig procent van moeten inleveren.

Welke positie speelt Depay?

Aanvaller
Memphis Depay/Positie

Waarom heeft Memphis voornaam op shirt?

Jeugd. De reden hiervoor is zijn familie, vooral zijn vader. Memphis werd in 1994 geboren in Moordrecht, zijn vader vertrok kort na zijn geboorte en de voetballer heeft hem daarna nooit meer gezien. ‘Hij heeft het niet verdiend om achterop mijn shirt te staan,’ aldus Memphis.

Waar komt Memphis vandaan?

Moordrecht
Memphis Depay/Geboorteplaats

Waarom speelt Memphis niet?

Met het vertrek van Lionel Messi zijn de financiële kopzorgen van FC Barcelona nog niet voorbij. Het salaris van de selectie is veel te hoog, wat het inschrijven van nieuwe spelers als Memphis Depay bemoeilijkt.

Doet Depay mee?

🎥 | Memphis Depay doet mogelijk niet mee met het Nederlands elftal tegen Noorwegen. Het is nog de vraag of Memphis Depay meedoet als het Nederlands elftal woensdagavond tegen Noorwegen speelt in de WK-kwalificatie.

Hoeveel geld verdient Pique?

5,8 miljoen EUR (2014)
Gerard Piqué/Salaris

Hoeveel geld heeft Messi?

41 miljoen USD (2022)
Lionel Messi/Salaris

Waar is Depay geboren?

Hoeveel goals heeft Depay gemaakt?

Memphis dendert toptien van Oranje-topscorerslijst binnen

Naam Goals
Ruud van Nistelrooy 35
8 Abe Lenstra 33
Johan Cruijff 33
10. Memphis Depay 31

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven