Hoe faxen naar het buitenland?

Hoe faxen naar het buitenland?

Bij het versturen van een fax naar het buitenland krijgt u van ons een uniek e-mailadres en een persoonlijk sleutelwoord….Tarieven internationaal faxen:

Land Landnummer Prijs per pagina
Duitsland 0049 €0,09
Finland 00358 €0,13
Frankrijk 0033 €0,09
Griekenland 0030 €0,09

Kan ik faxen bij het postkantoor?

Een faxbericht verzenden vanuit een postkantoor. Met de digitale technologie die vandaag beschikbaar zijn hebben we tal van manieren om het verzenden en ontvangen van informatie. Bij deze webdienst kun je gratis faxen verzenden naar elk faxnummer ter wereld. …

Waar kan ik een fax sturen?

Je kunt gewoon een gratis fax versturen naar alle nationale en internationale nummers. De te faxen documenten kan je makkelijk toevoegen via Google Drive, Dropbox, OneDrive etc. Ook kan je bij een gratis fax versturen ook documenten vanaf je eigen computer toevoegen. Alle gegevens vul je online in.

Hoe kan ik faxen via internet?

Om uw faxen online te verzenden, meldt u zich aan bij uw eFax-account en selecteert u “Faxen verzenden” op de pagina “Mijn account”. Stap 2. Voer het faxnummer van de bedoelde ontvanger in of selecteer deze uit uw lijst met opgeslagen contacten.

Kun je nog faxen?

Een fax is een apparaat dat een document kan lezen en deze via een telefoonlijn verzendt en ontvangt. Vaak kunnen faxen aangesloten worden op een computer. Op verschillende kantoren wordt er nog altijd gebruik gemaakt van faxen, dit omdat het gewoonweg een handig apparaat is dat veel voordelen heeft.

Hoe werkt fax versturen?

Het faxapparaat scant (leest) een tekst of foto en zet het, via een modem, om in digitale bits (een soort code). Via een gewone telefoonlijn wordt deze code verzonden. Het faxapparaat, waar de code naartoe wordt gestuurd leest, ook weer via een modem, de bits en zet het weer om naar dezelfde tekst of foto.

Hoe moet je een fax sturen?

Kan je nog faxen?

Hoe faxen zonder fax?

Ondanks de opkomst van e-mail en het makkelijk overdragen van bestanden is het faxen niet volledig verdwenen….Kies een fax-dienst.

  1. MyFax. MyFax is een internet fax service die je faxen laat verzenden en ontvangen via je e-mail, het web of een smartphone.
  2. eFax.
  3. FaxZero.
  4. Hellofax.

Hoe veilig is faxen?

Faxservice heeft een uitermate veilig systeem ontwikkeld voor het versturen en ontvangen van online faxen. U ontvangt een unieke sleutelcode die u gebruikt bij het versturen van faxen via email en u heeft de mogelijkheid gebruik te maken van IP-autorisatie.

Hoe lang duurt een fax versturen?

tiff. Afhankelijk van het aantal pagina’s zal de omzetting maximaal 1 minuut in beslag nemen. (Faxen met meer dan 30 pagina’s kunnen uiteraard iets langer duren) Het daadwerkelijk verzenden gaat NIET SNELLER dan een traditionele fax.

Hoelang is een faxnummer?

Afhankelijk van het aantal pagina’s zal de omzetting maximaal 1 minuut in beslag nemen. (Faxen met meer dan 30 pagina’s kunnen uiteraard iets langer duren) Het daadwerkelijk verzenden gaat NIET SNELLER dan een traditionele fax. De ontvanger kan immers zelf niet sneller ontvangen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven