Hoe gebruik je een cadeaubon online?

Hoe gebruik je een cadeaubon online?

Om je cadeaukaart online te gebruiken:

 1. Stop minstens één item in je winkelwagen en ga verder met bestellen.
 2. Vul je bezorggegevens in en ga verder met het kiezen van je betaalwijze.
 3. Kies ‘Cadeaukaart’ als je betaalmethode. Dit moet je invullen:
 4. Klik op ‘Nu Bestellen’ om je bestelling te plaatsen.

Hoe betaal je met een cadeaukaart?

Betalen kan direct via je eigen bank met iDeal of creditcard. Je kunt ook de gewenste leverdag doorgeven. Na afronding van de betaling krijg je een bestelbevestiging per e-mail.

Hoe betaal ik online met VVV Cadeaukaart?

Ga naar vvvcadeaubonnen.nl/besteden; Zoek de specifieke webshop waar je de kaart wilt besteden, of zoek naar de beschikbare online shops waar je de kaart kunt besteden; Klik op de webshop waar je de kaart wilt besteden; Bij betaalmethoden kun je aangeven dat je wilt betalen met een VVV Online Cadeaucode.

Hoe betaal je met een VVV Cadeaukaart?

Betalen met de VVV Cadeaukaart doet jouw klant door de 19-cijferige code op de kaart in te voeren op het gebruiksvriendelijke betaalscherm van PAY. Voor de besteding van de cadeaukaart hoeft de consument het volledige bedrag niet in één keer te besteden.

Kan je Etos cadeaukaart online gebruiken?

De Etoscadeaukaart is onbeperkt geldig, dus maak je geen zorgen dat deze verloopt. Een Etos cadeaukaart kan iedere waarde van € 5,- tot € 150,- bevatten. De cadeaukaarten zijn alleen niet online te besteden. Hiervoor moet je naar één van de fysieke winkels.

Hoe werkt een cadeaukaart van Bol Com?

Een bol.com cadeaukaart heeft de vorm van een bankpasje, is te koop bij Primera en is alleen inwisselbaar bij bol.com. Bij de kassa wordt de kaart opgewaardeerd met een door u gekozen bedrag tussen de € 5,- en € 150,-. Aan iedere cadeaukaart is een vervaldatum verbonden.

Hoe werkt cadeaukaart NL?

Keuze Cadeaukaart verzilveren

 • Vul jouw 19-cijferige kaartnummer in zonder spaties om je saldo te zien (de code staat onder de streepjescode op de achterzijde van je kaart).
 • Kies één of meerdere cadeaubonnen door een bedrag in te vullen en klik op ‘Selecteer’. Ben je klaar?
 • Vul je gegevens in en klik op ‘versturen’.

Kun je online met VVV bon betalen?

De VVV Cadeaukaart is te koop en te besteden bij duizenden winkels waarmee het de best geaccepteerde kaart van heel Nederland is. Ook online kan je prima terecht met je VVV Cadeaukaart aangezien een flink aantal webwinkels de giftcard accepteren als betaalmiddel.

Waar kan ik VVV bonnen inleveren voor geld?

VVV bonnen Inleveren voor geld

 • 1.De Bijenkorf. Nederlands grootste online warenhuis.
 • Wehkamp. Shop hier al jouw favoriete merken.
 • Zalando. Grootste online shop voor kleding, schoenen en accessoires.
 • BCC. Grootste elektronica webshop van Nederland.
 • FonQ. Webshop die jou helpt bij het inrichten van je huis.

Hoe kun je VVV bon inwisselen voor geld?

Geen probleem, bij Wissel.nl kan je gemakkelijk jouw VVV Bon of cadeaukaart inwisselen voor geld. De VVV Cadeaukaart of VVV Online code kan je direct online invoeren op onze site, de uitbetaling vindt binnen een paar uur plaats. Na uitbetaling kan je jouw cadeaukaart weggooien, je hoeft dus verder niets meer te doen.

Hoe werkt een Etos cadeaukaart?

Je kunt de cadeaukaart bij elke Etos winkel en in de webshop gebruiken. Het bedrag op de cadeaukaart kan in één keer of meerdere keren besteed worden. Het resterende bedrag op de kaart blijft onbeperkt geldig. Leuk cadeau om te geven, fijn cadeau om te krijgen!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven