Hoe herken je energievreters?

Hoe herken je energievreters?

Energievreters herken je aan een aantal houdingen: ze hebben zelden leuke dingen te melden, het is altijd negatief. nadat je een paar uur met deze mensen hebt doorgebracht ben je lichamelijk en geestelijk helemaal op. ze polsen zelden hoe het met jou gaat. ze voelen zich altijd onbegrepen.

Hoe omgaan met drukke mensen?

Hier vind je een aantal suggesties.

 1. Besef dat mensen elkaar beïnvloeden.
 2. Laat je dus niet verleiden om mee te doen in de negativiteit.
 3. Doe juist je best om niet te oordelen en te laten blijken dat je de ander accepteert.
 4. Stel gerichte vragen die de ander uitdagen om buiten de slachtofferrol te kijken.

Hoe kan ik negatieve energie verwijderen?

Douchen en baden. Het nemen van een douche of bad, met de juiste intentie, kan de negatieve energieën wegnemen. Net zoals bij wit licht meditatie, is de intentie van je gedachten heel belangrijk. Beeld je in dat het water tijdens het douchen of baden, alle negatieve energie van je lichaam wegspoelt.

Hoe herken je negatieve energie?

Negatieve energie kan zijn gericht op verschillende leefgebieden. En dat is nog een punt wat het herkennen moeilijk maakt. Mensen die negatieve energie sturen zijn vaak jaloers op iets of hebben afgunst. Dit kan zijn op jouw welzijn qua geld, maar ook gezondheid of denk aan jouw grote hoeveelheid relaties die je hebt.

Wat is een energie vreter?

Het woord zegt het eigenlijk al. Energievreters zijn activiteiten of personen die energie vreten. Iedere keer dat je deze activiteiten gedaan hebt, voel jij je futloos. Energievreters kunnen je zelfs negatieve gevoelens bezorgen.

Wat is een Energiezuiger?

Energiezuigers zijn mensen die energie van je zuigen (klinkt logisch) maar ook een negatieve impact hebben op jouw energieniveau.

Hoe om te gaan met negatieve partner?

Je kunt ze vandaag nog uitproberen en ontdekken dat je – met wat aandacht en liefde – wel degelijk positief kunt omgaan met negatieve mensen.

 1. Stuur het gesprek weg van negatieve onderwerpen.
 2. Stel verfrissende vragen.
 3. Vertaal de negatieve boodschap in je hoofd.
 4. Weet dat jij niet met de oplossing hoeft te komen.

Hoe krijg je negatieve energie uit je huis?

Om negatieve energie uit huis te verwijderen, kun je een energetische schoonmaak houden, dit noemen ze ook wel ‘space clearing’. Space clearing is je omgeving vrijmaken van negatieve energie en vullen met positieve energie. Zware energie eruit en positieve energie erin, zodat je omgeving weer prettig voelt.

Hoe kun je jezelf zuiveren?

Haal een flesje lekker geurende massage olie in huis en maak iedere dag even tijd om jezelf te masseren en jezelf energetisch reinigen. Je kunt je ook laten masseren en kiezen voor een etherische olie die reinigend werkt. Door massage zou je ook de negatieve energie van je huid verwijderen.

Hoe weet je of je negatieve energie in huis hebt?

Misschien herken je de volgende signalen:

 • Er hangt een gespannen sfeer in huis;
 • Er wordt zonder een echte reden sneller ruzie gemaakt;
 • Je hebt veel pech, dingen die bij anderen makkelijk en vanzelfsprekend gaan, daar moet jij hard voor werken;

Wat is een negatief persoon?

Mensen die erg negatief zijn, zijn overgevoelig voor kritiek. Ze kunnen het dus niet hebben als jij iets op hun aan te merken hebt, ook al is het niet eens echt kritiek, maar alleen een andere mening. Ook betrekken ze alles op zichzelf, dus voelen ze zich veel sneller aangevallen dan andere.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven