Hoe hoog moet je ping zijn?

Hoe hoog moet je ping zijn?

30 tot 50 ms – gemiddelde ping en nog steeds goed voor online gaming. 50 tot 100 ms – iets langzame ping-tijd en dit heeft invloed op online gaming. 100 tot 500 ms – langzame ping en heeft slechts een minimaal effect op het surfen op het web, maar zorgt voor een merkbare vertraging in online gaming.

Waar wordt ping voor gebruikt?

Ping is een hulpprogramma dat wordt gebruikt om bereikbaarheid van een node te testen op computernetwerken en de vertragingstijd, de latency, te meten. Er wordt ook vermeld hoeveel pakketten er verloren zijn gegaan in de sessie.

Wat is een hoge latency?

Latentie (Engels: latency of lag) is een vertraging in de dataoverdracht over een datacommunicatienetwerk. Er is in elk digitaal netwerk sprake van vertraging, er wordt dan gesproken over high latency (hoge latentie) of “ping” (hoewel de laatste uitdrukking eigenlijk niet correct is voor dit verschijnsel).

Wat is een goede reactietijd internet?

Ping is de reactietijd van je internetverbinding. Een lage en stabiele ping is belangrijk voor een snelle verbinding. De ping word gemeten in milliseconden (ms), een lagere ping is dus beter. Gemiddeld zou een “gezonde” en dus snelle ping lager dan 80ms moeten zijn.

Hoe ping meten?

De Ping is een eerste indicatie over de te verwachten Internet-snelheid. Hoe lager de Ping, hoe sneller er verbinding is met de server. De meting via zo’n tool levert doorgaans binnen een minuut drie verschillende getallen op. Deze geven je Ping in Milliseconden, Download- en je Uploadsnelheid in Mb per seconde weer.

Hoe werkt een ping?

Ping gebruikt het ICMP-protocol om een ICMP ECHO_REQUEST pakket te sturen naar host of gateway in afwachting van een reactie met een ICMP ECHO_RESPONSE pakket. De reactietijd tussen het versturen en het ontvangen van de bevestiging wordt aangegeven als de round-trip time en wordt weergegeven in milliseconden.

Wat te doen tegen een hoge ping?

Hoe verminder je Ping

  1. Sluit alle andere programma’s.
  2. Optimaliseer je signaalsterkte.
  3. Zorg ervoor dat anderen de bandbreedte.
  4. Houd uw PC Virus Vrij.
  5. Selecteer de dichtstbijzijnde Servers.
  6. Gebruik een bedrade verbinding.
  7. Reset uw router.
  8. Zet uw updates uit.

Wat te doen bij hoge ping?

Eigenlijk is de enige oplossing hiervoor een snellere internetverbinding aanvragen. Nummer 2, de locatie van de server.. Als jij gaat spelen op een server in China zal je een veel hogere ping hebben dan een server in Nederland of Duitsland.

Wat is een goede jitter?

Voor de beste prestaties moet de jitter onder de 20 milliseconden worden gehouden. Als dit meer dan 30 milliseconden duurt, dan zal dit een merkbare invloed hebben op de kwaliteit van een real-time gesprek dat een gebruiker kan hebben.

Wat is de beste ping?

Ping wordt gemeten in milliseconden (ms) en eigenlijk geldt: hoe lager, hoe beter. Om je een idee te geven: bij een coax verbinding kun je een ping-snelheid van 15 verwachten, dat is redelijk snel. Glasvezel internet staat erom bekend dat het de snelste ping heeft: 1-2 ms – zeer goed voor online gamen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven