Hoe is het klimaat in Bulgarije?

Hoe is het klimaat in Bulgarije?

Bulgarije heeft een gematigd landklimaat met redelijk koele winters en warme zomers. Het noorden is duidelijk kouder dan het zuiden van het land dat meer weg heeft van een mediterraan klimaat.

Hoe warm is het in oktober in Bulgarije?

Vakantie in Bulgarije in Oktober De gemiddelde temperatuur in Bulgarije in oktober is 16° / 6° graden. Er zijn gemiddeld 11 dagen met regen in Bulgarije in oktober. Het weer in Bulgarije in oktober is Goed.

Wat is het gemiddelde weer in Bulgarije?

De hoogste gemiddelde temperatuur in Bulgarije is 28°C in augustus en de laagste is 6°C in januari. De watertemperatuur ligt tussen 9°C en 28°C.

Hoe is het weer in Bulgarije in september?

Bulgarije heeft in september temperaturen tussen de 10°C graden en 22°C graden. Je kunt ongeveer de helft van de maand september regen verwachten in Bulgarije. We verwachten deze maand ongeveer 8 tot 15 dagen regen.

Hoe warm is het in de zomer in Bulgarije?

Juni en september hebben een gemiddelde temperatuur van rond de 20 graden welke stijgt naar een gemiddelde dagtemperatuur van 22-23 graden in juli en augustus. De hoogste temperaturen ervaar je in de maand juli, zo’n 28 graden.

Wat is het weer in oktober in Turkije?

Het weer in oktober in Turkije is minimaal 16°C graden en maximaal 19°C graden. Het is de perfecte temperatuur om Turkije te ontdekken zonder het te warm of te koud te hebben. Er zijn veel dagen met regen in oktober in Turkije.

Wat is er goedkoop in Bulgarije?

Gemiddeld is het leven in Bulgarije 55%-60% goedkoper dan in Nederland of België. Wat echt goedkoop is, is eten, boodschappen en uitgaan. Kleding kun je ook zeer goedkoop vinden, al is het dan van bedenkelijke kwaliteit. Voor betere kleding en electronica betaal je hetzelfde als in Noord-Europa.

Hoe is het weer in Bulgarije in november?

Binnen een relatief korte periode kunnen er in Bulgarije zeer grote verschillen in weerbeeld en temperatuur voorkomen. Zo kan langs de Zwarte Zeekust het begin november nog gerust tegen de 20 graden zijn en een week later overdag vriezen.

Hoe is het weer in september in Kroatie?

In september ligt de temperatuur overdag bijna altijd boven de 20 graden, en in Dalmatië vaak zelfs nog boven de 25 graden. ’s Avonds zijn de temperaturen ook nog aangenaam genoeg om buiten te zitten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven