Hoe is het weer in Madrid in november?

Hoe is het weer in Madrid in november?

Gemiddeld is het maximaal 14°C in november in Madrid en minimaal rond de 6°C. Er valt in november op 10 Dagen neerslag met een totaal van 30 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in Madrid.

Kan ik in november naar Spanje?

De maanden april en mei, maar ook september, oktober en november zijn het meest gunstig om het midden van Spanje te bezoeken. Het zuiden van Spanje wordt niet voor niets het zonnige zuiden genoemd. In de meeste Zuid-Spaanse plaatsen geniet u het hele jaar door van goed weer.

Hoe is het weer in november in Spanje?

De temperaturen in Spanje in november liggen aan de wat koudere kant met temperaturen tussen de 6°C en 14°C graden. Breng zeker een warme jas mee in november! Je kunt ongeveer de helft van de maand november regen verwachten in Spanje. We verwachten deze maand ongeveer 8 tot 15 dagen regen.

Waar in Spanje is het warm in februari?

De Canarische eilanden behoren tot Spanje en zijn een van de weinige zonzekere bestemmingen in Europa, dit komt omdat deze eilandjes in de Atlantische Oceaan liggen. De bekendste eilanden van deze eilandengroep zijn Gran Canaria en Tenerife, voor deze eilandjes kun je dan ook vaak goede aanbiedingen vinden.

Hoe warm is het in Zuid Spanje in november?

Klimaatcijfers

maximum temperatuur dagen neerslag per maand
oktober 21℃ 9
november 14℃ 11
december 10℃ 11
0-5 mm = NIHIL | 6-30 mm = | 31-60 mm = | 61-100 mm = | 101-200 mm = | meer dan 200 mm =

Waar naar toe in november zon?

Van zonovergoten stranden op vertrouwde bestemmingen zoals de Turkse Rivièra, de Canarische Eilanden en Gambia tot tropische stranden op de Caribische eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao, het Indonesische eiland Bali en in de exotische Thaise badplaats Hua Hin.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven