Hoe kan ik een eigen emailadres maken?

Hoe kan ik een eigen emailadres maken?

Een eigen e-mailadres kan je makkelijk aanmaken via je internetprovider (@kpnmail.nl of @xs4all.nl) of via gratis diensten als Hotmail of Gmail. Ja, maar niet altijd even handig. Wil je geen gedoe, geen ongewenste advertenties en een professionele uitstraling, dan is een eigen e-mail domein iets voor jou.

Hoe maak je een bedrijfsmail?

Wees professioneel Hierdoor kan er een professionele connectie gemaakt worden met klanten en andere belangrijke contacten. Bedrijven gebruiken bijvoorbeeld vaak info@bedrijfsnaam.nl als zakelijk e-mailadres. Het maken van zo’n ‘info mail’ geeft jouw bedrijf een volwassen en professionele uitstraling.

Wat is een mooi emailadres?

een mooi emailadres gebaseerd op je eigen achternaam kunt u huren bij Profias achternaam emailadres service. Voor een emailadres dat eindigend op uw eigen achternaam. Zo’n emailadres is mooi en erg handig en herkenbaar.

Hoe maak je een eigen email domein gratis?

Dat kan ook: je kunt gewoon een Zoho-mailadres aanmaken met @zoho.com en later eventueel overstappen op een adres van je eigen domein. Voordelen van Zoho zijn dat het gratis is, er geen advertenties zijn en dat Zoho je privacy respecteert.

Wat kost een eigen email?

E-mail hosting: e-mailen met je eigen domeinnaam

populair Max E-MAIL Start E-MAIL
DNS-beheer
Uitgaande e-mailserver (SMTP)
Facturatie Jaarlijks Jaarlijks
meer specificaties € 9,99 p/m Bestellen € 4,99 p/m Bestellen

Wat kost eigen emailadres?

Binnen een pakket kan je zelf onbeperkt aantal emailadressen aanmaken. Er is dus geen directe prijs wat één e-mailadres kost. Bij ons betaal je voor een 10GB email pakket € 24,00 per jaar en voor een 100GB pakket € 120,00 per jaar.

Hoe maak ik een nieuw emailadres aan bij Telenet?

Beheer je mailbox en e-mailadressen.

  1. Selecteer bovenaan met het pijltje Nieuwe mailbox aanmaken.
  2. Vul uw gegevens in. Al eens extra Telenet-mailbox gemaakt? Selecteer eerst de juiste gebruiker.
  3. Uw nieuwe Telenet-mailbox is klaar.
  4. Maak ook een e-mailadres (alias) aan onder uw nieuwe mailbox.

Wat kost een e-mailadres?

Wat is een uniek e-mailadres?

Een uniek adres waarmee berichten via de computer kunnen worden ontvangen en verzonden. Het adres bevat altijd het apenstaartje @ (uitgesproken als ‘et’), gevolgd door het adres van de internetprovider (zoals xs4all of telfort) of de webmail dienst (zoals Gmail).

Waarom is Gmail gratis?

Gmail is een gratis e-mailservice van Google. Gebruikers hebben toegang tot Gmail via beveiligde webmail of via het POP3- of IMAP4-protocol. In juni 2012 was het de meest gebruikte webgebaseerde e-mailprovider met meer dan 425 miljoen actieve gebruikers wereldwijd.

Hoe maak je een eigen domein?

Domeinnaam aanvragen U registreert een domeinnaam bij een registrar (hostingprovider). Deze doet een registratieaanvraag voor u bij de organisatie die de domeinnamen beheert. Voor domeinnamen met de extensie . nl is dat de SIDN.

Wat is een domeinnaam voor email?

Een e-maildomein is het deel van een e-mailadres dat achter het ‘@’-symbool staat. Voor persoonlijke e-mails is dit vaak gmail.com of outlook.com. Bedrijven hebben meestal een eigen e-maildomein omdat dat professioneler overkomt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven