Hoe kan ik een zwaar pakket verzenden?

Hoe kan ik een zwaar pakket verzenden?

Wil je een zwaar pakket versturen, dan kun je dat niet zomaar bij het postkantoor inleveren. Zo mag bij PostNL het gewicht van een pakket niet boven de 23 kg uitkomen. Bij een pakketdienst mag dit soms tot 70 kg zijn, of kun je een XXL-pakket van meer dan 70 kg meegeven als palletzending.

Wat is het goedkoopste om een pakket te versturen?

Kies bij het versturen naar Nederland uit PostNL, UPS & DHL. De goedkoopste verzendkosten naar Nederland zijn € 4.50. Nadat je een vervoerder hebt gekozen, vul je de adresgegevens van de ontvanger in Nederland in. Voltooi de betaling en ontvang direct een professioneel verzendlabel voor het versturen van je pakket.

Wat kost een zwaar pakket versturen?

Een pakket met afwijkende afmetingen of gewicht door een koerier laten vervoeren kost meestal tussen de 50 en 500 euro. Waar een pakket met standaardafmetingen een helder kostenplaatje heeft, is dit bij extra grote pakketten niet zo eenduidig te zeggen.

Hoe groot mag een pakket zijn bij DHL?

Je pakket moet minimaal 11x15x3,5 cm (l-b-h) en mag maximaal 80x50x35 cm (l-b-h) zijn en 20 kg wegen. Als je meer dan 10 pakketten per dag verstuurt, vraag dan een offerte aan.

Hoe groot mag een pakket zijn om te versturen?

Het maximale formaat voor pakketten is 175 x 78 x 58 cm. Het maximale gewicht is 31,5 kg. Grotere en zwaardere pakketten kun je als vracht versturen.

Hoeveel kilo mag je versturen?

Wat kost een aangetekend pakketje?

Kosten

t/m 2 kg 10 kg
NL € 9,20 € 9,20

Hoe groot mag een pakket van DPD zijn?

Voor pakketten die je vanuit of naar een Pickup parcelshop stuurt, mag het gewicht maximaal 20 kilo zijn. Ook moet je letten op de maximale lengte van je pakket. Voor pakketten die vanuit of naar een Pickup parcelshop gaan, is dit 1 meter. Voor pakketten die niet via een parcelshop gaan, is de maximale lengte 1,75 m.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven