Hoe kan ik mijn bloedvaten reinigen?

Hoe kan ik mijn bloedvaten reinigen?

Je kan je bloedvaten reinigen met VAScuNET, een 100% natuurlijk voedingssupplement en een sterke bloedvatenreiniger. Het werkt doeltreffend tegen vatenverkalking of -vernauwing door ophoping van cholesterol of plaque in de (slag)aders.

Wat te doen bij verstopte aderen?

Er wordt een ballonnetje in het bloedvat geschoven. Deze wordt opgeblazen om de vernauwing wijder te maken. Zo kan er weer bloed doorstromen. Soms laten we een metalen buisje achter, die de slagader open houdt.

Waarvan slippen je aderen dicht?

Diabetes, verhoogd cholesterol en een hoge bloeddruk kunnen beschadigingen in de vaatwanden veroorzaken. Cholesterol en vet kunnen zich daardoor makkelijker op deze vaatwanden vastzetten, waardoor bloedvaten dichtslibben en de kans op het ontstaan van hart- en vaatziekten wordt vergroot.

Hoe kun je controleren of je aderverkalking hebt?

Wetenschappers zoeken naar stofjes in het bloed (biomarkers) die vertellen of je slagaderverkalking hebt en hoe ernstig het is. Ze werken aan betere technieken om de plaques nauwkeurig te bestuderen en te bepalen of ze gevaarlijk zijn. Door gevaarlijke plaques eerder op te sporen, is tijdig ingrijpen mogelijk.

Wat te doen bij vernauwing kransslagader?

De meeste mensen met een vernauwing in de kransslagaders leiden een vrij normaal leven. Maar het is wel een waarschuwing….De behandeling van een vernauwing in de kransslagaders bestaat in eerste instantie uit een gezonde leefstijl:

  1. niet roken;
  2. voldoende bewegen;
  3. gezond eten met weinig zout en weinig verzadigd vet.

Wat zijn de symptomen van aderverkalking?

Kransslagaderen van het hart: een drukkende pijn midden op de borst, uitstralend naar de kaak of linkerarm. Vaak zweten, misselijk en klam. Grote halsslagaderen: een beroerte of TIA uit zich in uitvalsverschijnselen (halfzijdige verlamming) of moeite met praten, afhangende mond.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven