Hoe kan ik mijn gsm nummer zien Proximus?

Hoe kan ik mijn gsm nummer zien Proximus?

Typ #122#[oproep] (gratis), en uw oproepnummer wordt weergegeven op het scherm.

Waar kan ik mijn telefoonnummer vinden Lebara?

Android

 1. Open de instellingen op je telefoon.
 2. Druk vervolgens op ‘Over het apparaat’ en daarna op ‘Status’.
 3. Bekijk je telefoonnummer onder ‘Mijn nummer’.

Hoe vind ik naam bij telefoonnummer?

Ga naar de website van een telefoongids, typ het nummer in en vind hopelijk de naam en het adres van je contact. Wij testten de functie bijvoorbeeld uit op deze website, en het werkt perfect: 1207.be : Typ bovenaan in het vakje “ik zoek” het nummer in. De locatie in het vakje daarnaast hoef je niet in te vullen.

Hoe Proximus herladen via gsm?

Of toets #121* herlaadcode # en druk op de beltoets….Proximus online herladen

 1. Bel het gratis servicenummer 1911;
 2. Volg de gesproken instructies;
 3. Vul je Proximus herlaadcode in.
 4. Je Proximus belwaarde is herladen.

Hoe kan ik mijn nummer zien van Lycamobile?

Er zijn 2 manieren om je nummer te bekijken:

 1. Toets *102# en je nummer wordt afgebeeld op je scherm.
 2. Vind je mobiele nummer op de simkaart verpakking.

Hoe weet ik wat mijn telefoonnummer is?

2. Gebruik een USSD-code

 1. Ga naar de belfunctie van je telefoon.
 2. Toets de USSD-code *#61# in druk op bellen.
 3. De USSD-code wordt uitgevoerd en er verschijnt een code in je beeldscherm.
 4. De laatste 10 cijfers van deze code vormen je eigen nummer.
 5. Schakel de doorschakelfunctie uit door ##61# te bellen.

Waar staat mijn telefoonnummer geregistreerd?

Welkom. Via mijnnummervermelding.nl kunt u inzien of uw gegevens door uw telecomaanbieder worden verstrekt aan telefoongidsen en nummerinformatiediensten. U kunt ook uw voorkeuren wijzigen.

Kan je je eigen telefoonnummer kiezen?

Wil je één nummer voor particulier gebruik, en een los toestel met prepaid simkaart voor zakelijk gebruik? Kies dan je eigen nummer. Ideaal wanneer je wilt dat (potentiële) klanten je nummer makkelijk weten te vinden en onthouden voor toekomstige aangelegenheden. Waar moet een makkelijk 06 nummer aan voldoen?

Kan ik een nummer kopen?

Prepaid simkaart kopen en zelf je 06 nummer kiezen Op 06nummerkopen.nl bieden we prepaid simkaarten aan van diverse providers met makkelijk te onthouden 06 nummers. Het mobiele nummer kan eventueel direct of op een later tijdstip worden meegenomen naar een nieuw abonnement d.m.v. nummerbehoud.

Hoe kan ik mijn gsm nummer zien Proximus?

Hoe kan ik mijn gsm nummer zien Proximus?

Typ #122#[oproep] (gratis), en uw oproepnummer wordt weergegeven op het scherm.

Hoe kan ik erachter komen wie mij belt?

Het kan zijn dat je niet de enige bent die door het onbekende nummer wordt gebeld dat je probeert te achterhalen. Er bestaan verschillende databases zoals wieheeftgebeld.nl en wieheeftmijgebeld.nl die worden aangevuld door een community waar ook jij aan kan bijdragen.

Welk telefoonnummer heeft mijn simkaart?

Haal hiervoor de simkaart uit je telefoon, tablet of modem. Naast de goudgekleurde chip op je simkaart staan een aantal cijfers. Dit is je simkaartnummer. Maak je gebruik van een eSIM, dan staat het eSIM-nummer op het papier of de kaart met de QR-code die je hebt gebruikt om de eSIM te downloaden.

Welk nummer moet je bellen om je beltegoed te weten Proximus?

Verbruik en tarieven Vorm #120# op je gsm en druk op de beltoets. Of bekijk je resterende minuten, sms’en en MB op MyProximus: via de app of door in te loggen via de website.

Hoe kun je erachter komen wie je anoniem belt?

Onbekende nummers weergeven of blokkeren Als je gebeld wordt door een nummer wat niet anoniem is, maar ook niet in je contactenlijst staat, dan kun je beller-id op Android inschakelen. Deze functie vergelijkt het telefoonnummer met informatie die bij Google bekend is en met nummers in het telefoonboek.

Hoe kom ik erachter van wie een 06 nummer is?

Check online databases of een telefoonboek Je bent vaak niet de enige die wakker ligt met de vraag: van wie is dit 06-nummer dat je mobiel belt? Daarom zijn er websites als wieheeftgebeld.nl, waar mensen dit nummer op kunnen plaatsen. Door op elkaar te reageren, ontdek je dan wie er gebeld heeft.

Hoeveel bedraagt mijn belkrediet?

Toets simpelweg #123*1# in je mobiele toestel, gevolgd door de beltoets. In één oogopslag zie je hoeveel belwaarde je nog hebt.

Hoe zie ik mijn beltegoed Proximus?

Hoeveel belminuten, sms’en of MB heb ik nog? Vorm #120# op je gsm en druk op de beltoets. Of bekijk je resterende minuten, sms’en en MB op MyProximus: via de app of door in te loggen via de website.

Hoe kom je achter een anoniem nummer?

Sommige mensen worden lastiggevallen, gestalkt of constant gebeld door een anoniem nummer zonder dat ze dit willen. Het kan dan erg verleidelijk zijn om dit nummer te blokkeren. Helaas is het niet mogelijk om zelf een privé-nummer te achterhalen. Hier zal je de hulp van je provider voor nodig hebben.

Hoeveel belkrediet Proximus?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven