Hoe kan ik mijn iPad leeg maken?

Hoe kan ik mijn iPad leeg maken?

Ga terug naar ‘Instellingen’ en tik op ‘Algemeen’ > ‘Stel opnieuw in’ > ‘Wis alle inhoud en instellingen’. Als u Zoek mijn [apparaat] hebt ingeschakeld, moet u wellicht uw Apple ID en wachtwoord invoeren.

Hoe zet ik mijn iPad terug naar fabrieksinstellingen?

Druk tegelijkertijd de stand-by knop en de Home button in. De Home button is de ronde knop aan de onderkant van uw iPad. Houd beide knoppen net zo lang ingedrukt totdat het scherm zwart wordt (kan tot 10 seconden duren). Start na enkele minuten uw iPad opnieuw op door de stand-by knop ingedrukt te houden.

Hoe kan ik mijn iPad synchroniseren?

Synchronisatie tussen je Windows-pc en je iPad configureren Sluit de iPad via een kabel aan op je computer. Klik in de iTunes-app op de pc op de iPad-knop linksboven in het iTunes-venster. Selecteer in de navigatiekolom aan de linkerkant het type materiaal dat je wilt synchroniseren (bijvoorbeeld ‘Films’ of ‘Boeken’).

Hoe scherm iPad proper maken?

De iPad heeft een scherm met een vetafstotende laag. Maak het scherm van de iPad gewoon schoon met een zachte, pluisvrije doek om vingervegen te verwijderen. Na verloop van tijd zal bij normaal gebruik de vetafstotende werking van de beschermlaag afnemen.

Wat moet je doen als je je iPad code niet meer weet?

Als u de toegangscode bent vergeten, moet u de iPad wissen. Hierdoor worden uw gegevens en instellingen verwijderd, inclusief de toegangscode. Als u een reservekopie van uw iPad hebt gemaakt, kunt u uw gegevens en instellingen terugzetten nadat uw iPad is hersteld.

Hoe maak ik mijn iPhone helemaal leeg?

Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen

  1. Tik in Instellingen op ‘Algemeen’ > ‘Zet over of stel iPhone opnieuw in’.
  2. Tik op ‘Wis alle inhoud en instellingen’.

Hoe zet ik mijn iPad 2 terug naar fabrieksinstellingen?

Alle inhoud en instellingen op de iPad wissen

  1. Tik in Instellingen op ‘Algemeen’ > ‘Zet over of stel iPad opnieuw in’.
  2. Tik op ‘Wis alle inhoud en instellingen’.

Hoe zet ik mijn iPhone terug naar fabrieksinstellingen?

Waarom synchroniseert mijn iPad niet?

Problemen met het synchroniseren van een iPhone en iPad via iCloud. Alles in iCloud bewaren, kan voor problemen zorgen als je een Android-apparaat neemt of als jouw computer geen Mac is. Je kunt op niet-Apple-apparaten nog steeds van iCloud gebruikmaken, maar in beperkte mate.

Wat is iPad synchroniseren?

Synchroniseren houdt in dat je onderdelen tussen je Mac en een iPhone, iPad of iPod touch bijwerkt en overzet. Door je apparaten te synchroniseren, houd je onderdelen actueel op je Mac en een apparaat.

Hoe maak je het scherm van je tablet schoon?

Ga als volgt te werk om de tablet of smartphone goed schoon te maken zonder het te beschadigen:

  1. Zet het apparaat uit.
  2. Verwijder eventueel een hoesje.
  3. Blaas stof dat eventueel in kiertjes aanwezig is weg.
  4. Pak een zachte stofvrije doek, het liefst een microvezeldoekje, en maak dat vochtig (niet nat!).

Hoe maak ik het scherm van mijn iPhone schoon?

Scherm schoonmaken Heb je een iPhone 7 of nieuwer model? Dan is je smartphone resistent tegen water. Je kunt het scherm in dat geval schoonmaken met een microvezeldoekje en hier wat alcohol op doen (of water gebruiken). Wring het doekje goed uit en veeg voorzichtig zonder kracht te gebruiken over het scherm.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven