Hoe kan ik Nickelodeon kijken?

Hoe kan ik Nickelodeon kijken?

In de ochtend zendt Nickelodeon uit voor de allerkleinsten en na 21:00 neemt TeenNick het over, met series en programma’s zoals The Troop en Drake & Josh. Tv-zender Nickelodeon is beschikbaar bij Ziggo, T-Mobile, KPN, XS4ALL, Freedom, Online, Caiway, Youfone, Budget en DELTA.

Is Nickelodeon voor kinderen?

Nick at Nite is bedoeld voor de jeugd en volwassenen en Nick Play Date richt zich op peuters en kleuters van 2 tot 6 jaar. Hollywood Hang heeft tieners van 10 tot 17 jaar als doelgroep. Sinds 2006 wordt Nickelodeon beheerd door de eigenaar van de ViacomCBS Kids & Family Group, Cyma Zarghami.

Is Nickelodeon Nederlands?

Nickelodeon Nederland is de Nederlandse versie van de Amerikaanse kinderzender Nickelodeon. In België en Nederland is Nickelodeon eigendom van ViacomCBS Networks International Benelux.

Hoe is Nickelodeon ontstaan?

1977, Columbus, Ohio, Verenigde Staten
Nickelodeon/Opgericht

Hoe werkt Nickelodeon?

Kinderen krijgen onbeperkt toegang tot hun favoriete Nickelodeon-series en kunnen via de app afleveringen terugkijken. Daarnaast zijn er ook korte filmpjes te zien, spelletjes te spelen en tijdens het navigeren komen kinderen interactieve grappen tegen.

Waar kan je zoey101 kijken?

Je vindt het door in het Netflix aanbod te kijken. Zo kun je op Streamwijzer ook vinden of de film bijvoorbeeld op Disney+, Amazon Prime Video, Videoland, Ziggo Movies & Series of een andere streamingdienst in Nederland te vinden is.

Wat vinden kinderen van Nickelodeon?

Voor jongere kinderen (tot 5 jaar) geldt dat ze het onderscheid tussen tekenfilmgeweld en gespeeld geweld enerzijds, en ‘echt geweld’ anderzijds sowieso nog niet goed kunnen maken. Bij jonge kinderen zijn er dus ook risico’s op imitatie, druk gedrag, verminderde creativiteit, en ‘geweld normaal gaan vinden’ .

Wat is er allemaal op Nickelodeon?

Alle shows

  • 100 dingen te doen voor de middelbare school.
  • 44 Cats.
  • ALVINNN!!! en de Chipmunks.
  • Are You Afraid of the Dark?
  • Avatar: De Legende Van Aang.
  • Barbie Dream House Adventures.
  • Bella en de Bulldogs.
  • Big Time Rush.

Wat betekent de naam Nickelodeon?

Een Nickelodeon (nickel = 5 dollarcent, odeion = overdekt Grieks theatergebouw) was een kleine buurtbioscoop die begin 20e eeuw in de Verenigde Staten zijn intrede deed.

Wat is de zender van Nickelodeon?

De coolste kinderzender voor iedereen te zien bij Ziggo op kanaal 29. ’s Avonds kun je kijken naar ondertitelde live action series, zoals Big Time Rush, Zoey 101 en Drake & Josh.

Hoe werkt Nickelodeon master?

Als jij denkt dat je alles weet over de beste Nickelodeon shows, beantwoordt dan de vragen in de app TERWIJL JE KIJKT naar Nickelodeon op TV. Zijn al je antwoorden juist, dan kan jouw naam in beeld verschijnen. Download de gratis app en wordt de ultieme NICKELODEON MASTER!

Welke zender is Nick Jr?

Je vindt Nick Toons op kanaal 52, Nick Jr. op kanaal 53, Nick Music op kanaal 54 en Baby TV op kanaal 57.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven