Hoe kan ik tekst over een foto zetten?

Hoe kan ik tekst over een foto zetten?

Android mobiel: tekst in een foto zetten

  1. Ga naar Pixlr en installeer de gratis app.
  2. Open de Pixlr app.
  3. Tik op Photos en open de foto waar je tekst op wilt zetten.
  4. Tik op het tekst-icoon.
  5. Typ je tekst in, en klik op next.
  6. Sleep de tekst naar de gewenste plaats.
  7. Onder de foto kun je een lettertype uitkiezen.

Hoe wordt een afbeelding genoemd in een bijschrift?

In het veld ‘Bijschrift’ staat een tekst, zoals ‘Figuur 1’. Typ hierachter uw eigen tekst. Voor het bijschrift staat automatisch om wat voor soort afbeelding het gaat. Er staat standaard ‘Figuur’.

Hoe bijschrift invoegen in word?

Selecteer het object (tabel, vergelijking, afbeelding of een ander object) waaraan u een bijschrift wilt toevoegen. Klik op het tabblad Verwijzingen in de groep Bijschriften op Bijschrift invoegen. Selecteer in de lijst Naam het label dat het object het beste beschrijft, zoals afbeelding of vergelijking.

Hoe zet je tekst op een foto word?

Zorg dat u een foto hebt ingevoegd in uw werkblad. Klik op het tabblad Invoegen, in de groep Tekst op WordArt, klik op de gewenste tekststijl en typ de tekst. Klik op de buitenrand van de WordArt om deze te selecteren, sleep de tekst op de foto en draai de tekst desgewenst met de hoek die het beste voor uw foto werkt.

Hoe kopieer je iets in Paint?

Start Paint op en kies een plaatje uit, waarmee je wilt werken. Ga nu met de muis naar het deel van het plaatje dat je wilt kopieren. Klik op de rechtermuisknop om een stippellijn te trekken, net zolang als jij het vakje wilt. Ga nu met de muisknop nog ingedrukt, naar beneden.

Wat moet er in een bijschrift?

Kleine, toelichtende, tekst bij een illustratie, meestal ook in een kleiner corps gezet. Deze tekst staat meestal naast of onder de illustratie zelf, soms in de (verbrede) marge van, of als kop- of voettekst op de pagina, waarop de illustratie voorkomt.

Hoe maak je een Figurenlijst in Word?

Klik vervolgens op het tabblad ‘Verwijzingen’ (References). Onder dit tabblad vind je de functie ‘Lijst met afbeeldingen invoegen’ (Insert Table of Figures). Hier kun je onder ‘Bijschrift’ (Caption label) kiezen voor tabel of figuur.

Hoe maak je een onderschrift?

Begin een onderschrift niet met bepaalde woorden.

  1. Begin een onderschrift ook niet met iemands naam, maar met een omschrijving en daarna de naam.
  2. Als je iemand in een foto identificeert, kun je gewoon ‘van links’ zeggen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven