Hoe kan ik telefoon van mijn kind controleren?

Hoe kan ik telefoon van mijn kind controleren?

Voor Android-toestellen is Google Family een handige app. Zelf download je de Family Link app voor ouders. Op de telefoon van je kind installeer je Family Link voor kinderen en tieners.

Kunnen je ouders meekijken op je telefoon?

Maar in het Kinderrechtenverdrag staat dat ieder kind het recht heeft op privacy. “Dit houdt in dat een ouder niet zonder toestemming van het kind mag meekijken in diens telefoon. Doen ouders dit toch, dan is dit een inbreuk op het recht op privacy van het kind.”

Hoe schakel je vraag om te kopen uit?

Instellingen voor aankoopgoedkeuring wijzigen

 1. Open de Google Play-app .
 2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
 3. Tik op Instellingen Gezin. Gezinsleden bekijken.
 4. Tik op de naam van je gezinslid. Aankoopgoedkeuringen.
 5. Selecteer een van deze opties: Alle content. Alleen betaalde content. Alleen in-app-aankopen.

Hoe kan je een app downloaden zonder toestemming?

Android 6.0 en hoger

 1. Machtigingen per app. Ga naar Instellingen -> Apps en tik op een app. Tik op het kopje machtigingen. Daar zie je de zogenoemde rechtengroepen die aan- en uitstaan.
 2. Apps per rechtengroep. Ga weer naar Instellingen -> Apps en tik op het tandwieltje rechtsboven. Kies voor App-machtigingen.

Hoe telefoon instellen voor kind?

Ouderlijk toezicht binnen Android

 1. Open de Google Play-app.
 2. Tik op de gebruikersafbeelding in de rechterbovenhoek.
 3. Scrol omlaag naar Instellingen en selecteer.
 4. Tik op Familie om naar het ouderlijk toezicht te gaan.

Wat moet je doen als je telefoon wordt afgepakt?

Tips

 1. Smeek je ouders niet om je telefoon terug te krijgen. Ga op een volwassen manier gezamenlijk op zoek naar een manier om je telefoon terug te krijgen.
 2. Blijf je best doen op school om te laten zijn dat je niet wegloopt voor je verantwoordelijkheden en dat je er klaar voor bent om je telefoon terug te krijgen.

Wat zijn mijn rechten als kind?

Elk kind heeft het recht op leven. De overheid moet ervoor zorgen dat je kunt (over)leven, en dat je je kunt ontwikkelen. Op het moment dat je wordt geboren, heb je recht op een voor- en achternaam en nationaliteit. Deze moeten worden vastgelegd door de gemeente waar je geboren bent.

Wat wil zeggen in-app aankopen?

Bij sommige apps kunt u extra content of services kopen in de app. Dit noemen we ‘in-app-aankopen’. Een code waarmee meer functies van een gratis app worden ontgrendeld. …

Hoe kan je een app downloaden zonder Apple ID?

Dat was het. Je kan nu je iPhone gebruiken zonder Apple ID. Als je nog steeds je data wilt synchroniseren (met een andere dienst als Google, /e/, je private cloud of een ander bedrijf). Kan je de gegevens dan deze bedrijven of diensten instellen of in het geval van Google, de bijbehorende apps downloaden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven