Hoe kan je PlayStation bellen?

Hoe kan je PlayStation bellen?

Je betaalt de normale telefoonkosten als je belt naar 020 709 5025 om informatie te vragen over je PlayStation-systeem. Dit kan van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 19:30 uur, of op zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Hoe dien je een klacht in bij PlayStation?

Als je ziet dat iemand anders zich verkeerd gedraagt Dit betekent natuurlijk dat andere mensen ook een klacht kunnen indienen over jou en/of je content. Ga voor meer informatie over klachten naar www.playstation.com/safety. Blijf kalm en respectvol als je ze zelf aanspreekt.

Hoe weet ik welke PS4 Ik heb?

Het modelnummer en het serienummer van de PlayStation 4 vind je op de originele verpakking van de PS4 en op de achterkant van het PS4-systeem. We raden je aan om deze nummers bij de hand te hebben wanneer je contact opneemt met PlayStation-ondersteuning.

Welke modellen PS4?

De oorspronkelijke PS4 is op dit moment niet meer als nieuw te koop. In de winkels zul je alleen de PS4 Slim en de PS4 Pro nog vinden. Alle uitvoeringen van de PS4 zijn dezelfde console-generatie. Je kunt daarom op alle drie de uitvoeringen precies dezelfde games spelen.

Wat is het email van Playstation?

Gebruik: support@nl.playstation.com.

Wat is het email adres van PlayStation?

Ga naar Instellingen> Gebruikers en accounts> Account. Selecteer Aanmeldings-ID (e-mailadres). Voer je nieuwe e-mailadres in en klik op Opslaan. Het kan zijn dat je je wachtwoord opnieuw moet invoeren.

Hoe kan ik contact opnemen met ps4?

Playstation Support Telnr | Bel Keuzemenu 0906-8376.

Wat is het verschil tussen een PS4 en een PS4 slim?

Beeldkwaliteit is waar de PS4 Pro uitblinkt. Met 2x meer rekenkracht dan een Slim ondersteunt de Pro nieuwe én oude games in 4K kwaliteit. Hierdoor ziet de game er mooier uit en zien de beelden er vloeiender uit, wat goed is voor snelle, competitieve games.

Hoe weet je of je een PS4 Pro hebt?

De PlayStation 4 Pro heeft een duidelijk verschil in uiterlijk ten opzichte van het oude model. De console bevat namelijk een extra laag. De PS4 Pro heeft drie lagen waardoor de console groter oogt dan zijn voorganger. Toch is het uiteindelijke verschil maar 2 centimeter in zowel de breedte als de hoogte.

Wat voor PlayStation kopen?

Allereerst is er de PlayStation 4 Slim, de beste keuze om een PS4 goedkoop aan te schaffen. Deze slanke console is het standaard model en komt in twee verschillende uitvoeringen: eentje met een interne harde schijf van 500 GB en eentje met een schijf van 1 TB.

Wat is het verschil tussen een PlayStation 4 en een PlayStation 4 slim?

De Slim wordt ondersteund met een USB 3.1 aansluiting, de PS4 original met een USB 3.0. De Slim is ge-upgradet om 5 GHz Wi-Fi aan te kunnen, de PS4 original ondersteund dit niet. Ook in energieverbruik is de PS4 Slim een stuk lager.

Kan je je PlayStation email veranderen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven