Hoe kom ik aan gratis luisterboeken?

Hoe kom ik aan gratis luisterboeken?

Bij De Bibliotheek leent u audioboeken lenen via de app Online Bibliotheek. Hierin is een klein aantal luisterboeken gratis voor iedereen te gebruiken. Hiervoor moet u wel eerst de app downloaden en een account aanmaken. Bibliotheekleden kunnen alle luisterboeken lenen.

Wat kost luisterboek?

Als je het abonnement opzegt kun je de boeken niet meer beluisteren. Een abonnement op luisterboeken kost €9,99, een combinatie van luisterboeken en e-books kost €12,99.

Is Storytel gratis?

Prijs en proefperiode Storytel is 14 dagen kosteloos te proberen. We hebben geverifieerd dat je na registratie direct kunt opzeggen via de website en daar meteen een opzegbevestiging van krijgt.

Wat zijn de kosten van Storytel?

Luister en lees onbeperkt voor een vast maandbedrag. Ontdek een wereld van verhalen. 14 dagen gratis, daarna €12,99 per maand.

Hoe kom ik aan luisterboeken?

De auteur of een stemacteur leest een boek voor. Je kan zo’n boek vaak luisteren via een app, of bestellen bij een winkel. Je krijgt het bestand dan vaak als mp3-bestand (een muziekbestand die je via je computer kan luisteren of op andere apparaten kan zetten, zoals bij een ePub bij een e-reader).

Waar vind je luisterboeken?

Waar kan ik luisterboeken vinden?

  • De luisterbieb. Wie in Nederland een abonnement heeft bij de bibliotheek, die kan ook gebruikmaken van de luisterbieb.
  • Bibliotheek – Passend lezen.
  • Bookchoice.
  • Storytel.
  • Kobo/Bol lezen en luisteren.
  • Luisterrijk.
  • Eboekje.nl.
  • Hebban Luisterboeken.

Wat kost Audible per maand?

Hoe werkt Audible? De eerste 30 dagen zijn gratis, inclusief je eerste audioboek, en daarna kost het $ 7,99 / £ 7,99 per maand, inclusief één audioboek per maand.

Hoeveel kost Audible per maand?

De kosten voor Audible bedragen $ 14,99 per maand, maar belangrijk is te weten dat je hiervoor niet onbeperkt boeken kan gaan luisteren. Voor dit bedrag krijg je per maand 1 credit en 2 Audible Originals. Met de credit kan je één luisterboek naar keuze uitzoeken.

Wat kost Nextory?

Daarnaast is er een familieabonnement op Nextory beschikbaar, waardoor je met meerdere personen tegelijk kunt lezen en luisteren. Een abonnement voor twee personen kost 14,99 euro per maand. Voor drie personen ben je 19,99 euro per maand kwijt en de kosten voor vier personen zijn 23,99 euro per maand.

Waar koop je luisterboeken?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven