Hoe kom ik af van post van de VriendenLoterij?

Hoe kom ik af van post van de VriendenLoterij?

Wilt u ook geen ongeadresseerde reclamepost meer ontvangen? Dit kunt u voorkomen door een NEE-JA-sticker of NEE-NEE-sticker op uw brievenbus te plakken.

Wat is je lotnummer bij de BankGiro Loterij?

Dit lotnummer bestaat uit de laatste 5 cijfers van uw IBAN. Naast 5 cijfers krijgt uw lot 2 eindletters. Deze maken uw lotnummer uniek. Speelde u voorheen mee met de BankGiro Loterij?

Hoe stop ik de BankGiro Loterij?

Het beëindigen of gedeeltelijk beëindigen van uw deelname aan de BankGiro Loterij dient schriftelijk te gebeuren. U wordt verzocht een brief te sturen of te faxen voorzien van uw handtekening met daarin uw naam- en adresgegevens, rekeningnummer en dat het een opzegging betreft.

Hoe lang is BankGiro Loterij VIP kaart geldig?

Moet de VIP-KAART geactiveerd worden voor gebruik? Nee, de VriendenLoterij VIP-KAART kunt u direct na ontvangst gebruiken en is geldig zolang u meespeelt.

Wat te doen met ongewenste post?

Wat kun je zelf doen?

  1. Registreren bij postfilter.nl. Je kunt je gratis laten registreren bij het Postfilter, onderdeel van de Stichting Postfilter.
  2. Sticker op de brievenbus.
  3. Meld het bij de afzender.
  4. Dien een klacht in bij de afzender.
  5. Dien een klacht in bij de adverteerder of verspreider.

Hoe stop ik post?

Mijn Post stopzetten in de PostNL-app is zo gedaan!

  1. Open de app.
  2. Klik op ‘Uw account’
  3. Klik op ‘Mijn Post’
  4. Klik op ‘Afmelden’

Waar vind ik mijn lotnummer VriendenLoterij?

Vanaf de speelronde van september bestaat een lotnummer bij de VriendenLoterij uit de laatste vijf cijfers van uw IBAN (rekeningnummer) en twee volgletters.

Wat is mijn lotnummer bij de Postcodeloterij?

De unieke combinatie cijfers en letters van uw postcode met een volgnummer van drie cijfers is uw lotnummer. Bijvoorbeeld 1234AB001.

Hoe kan ik de staatsloterij opzeggen?

Voor het opzeggen van een abonnement bij de Staatsloterij neemt u contact op met de klantenservice. Staatsloterij is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 uur. Daarnaast kunt u ook opzeggen via hun online webformulier of via de post.

Wat is het emailadres van de BankGiro Loterij?

Algemene e-mailadres voor aanvragen: info@bankgiroloterijfonds.nl.

Hoe werkt de BankGiro Loterij VIP-kaart?

Als VriendenLoterij deelnemer ontvangt u een VIP-KAART. En daarmee beleeft u meer! U heeft GRATIS toegang bij ruim 125 musea, korting op dagjes en avondjes uit én kans om exclusieve evenementen te bezoeken.

Is mijn VIP-kaart nog geldig?

Geldigheid. De VriendenLoterij VIP-KAART is voor deelnemers van de VriendenLoterij en geldig zolang u meespeelt. Na beëindiging van de deelname wordt de kaart geblokkeerd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven