Hoe kom je op het eiland Bora Bora?

Hoe kom je op het eiland Bora Bora?

Er gaan vanuit Nederland geen rechtstreekse vluchten naar Bora Bora. Om er te komen, vlieg je eerst met bijvoorbeeld Air France naar Parijs. Vanuit daar vlieg je met Air Tahiti via Los Angeles naar het grotere eiland Papeete, waarna je nog een klein stuk naar Bora Bora moet.

Kan ik naar Bora Bora?

We raden je aan om 3-4 dagen in Bora Bora te blijven. Dit geeft je voldoende tijd om dit mooie eiland te verkennen en alle verschillende turquoise van de zee te ontdekken. Heb je meer tijd, dan breng je die zeker weten hier ook met plezier door.

Waarom naar Bora Bora?

Het eiland is vooral bekend om de weelderige natuur en luxueuze resorts die het eiland herbergt en is geliefd bij welgestelde westerlingen en pasgetrouwde stellen met een behoorlijk groot bestedingsbudget. Ook is het eiland populair bij Japanse en Amerikaanse toeristen.

Waar ligt Polynesie?

Frans-Polynesië is een Frans overzees land (Frans: Polynésie française) in de zuidelijke Grote Oceaan. Geografisch en cultureel maakt het deel uit van Polynesië en bestaat uit 118 eilanden waarvan 67 bewoond. De eilanden hebben een totale landoppervlakte van 4.167 km², verspreid over 2.500.000 km² oceaan.

Wat kost een reis naar Bora Bora?

Een realistisch dag budget voor Frans-Polynesië is 120 euro per persoon. Reis je dus voor twee weken door Frans-Polynesië, houd dan rekening met een budget van ongeveer €1700 euro per persoon.

Wat is er te doen op Bora Bora?

De beste attracties in Bora Bora

  1. Matira Beach. 1.494. Stranden.
  2. Mount Otemanu. 589. Bergen • Vulkanen.
  3. Bora Bora Lagoonarium. 1.086. Aquaria.
  4. Bora Bora Turtle Centre. 153. Natuur- & wildlifegebieden.
  5. Leopard Rays Trench. Riffen.
  6. Paroisse Saint Pierre-Celestin Church. Kerken & kathedralen.
  7. Mount Pahia. Bergen.
  8. Alain Despert. Kunstgalerieën.

Waar ligt Bora Bora vakantie?

Bora Bora is onderdeel van de bovenwindse eilanden van de Society Islands en ligt 264 km ten noordwesten van Tahiti. Het eiland wordt door menigeen het mooiste eiland van de Pacific genoemd.

Wat is de hoofdstad van Bora Bora?

Bora Bora is een eiland en tevens atol in de zuidelijke Stille Oceaan (Oceanië). Bora Bora maakt deel uit van Frans- Polynesië en de Genootschapseilanden. De hoofdstad van Bora Bora is Vaitape.

Hoe werkt de afzuiging van Bora?

Hoe werkt BORA? Kookdampen en -geurtjes stijgen met een snelheid van maximaal één meter per seconde. De BORA kookveldafzuiging gebruikt een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookdampen. Daardoor worden kookdampen en -geurtjes effectief en direct bij het kookveld afgezogen.

Hoe groot is Bora Bora?

30,55 km²
Bora Bora/Oppervlakte

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven