Hoe kom je van Twitter af?

Hoe kom je van Twitter af?

  1. Tik op het navigatiemenu-icoon en tik vervolgens op Instellingen en privacy.
  2. Tik op Je account en tik vervolgens op Deactiveer je account.
  3. Lees de informatie over het deactiveren van je account en tik vervolgens op Deactiveren.
  4. Vul je wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd en tik op Deactiveren.

Heb ik een ban op Twitter?

Als het vermoeden bestaat dat je account geautomatiseerde activiteiten vertoont die in strijd zijn met de Twitter-regels, kunnen we je account vergrendelen en je vragen om te bevestigen dat je de rechtmatige eigenaar van het account bent. Je kan het account als volgt ontgrendelen: Log in bij je Twitter-account.

Hoe kun je zien wie je Unfollowed op Twitter?

Als Twitteraar bepaalt het aantal volgers dat je hebt voor een groot deel het bereik van je tweets. Je wilt ze natuurlijk graag behouden. Als je ziet dat je weer enkele volgers verloren hebt, ben je ongetwijfeld enorm nieuwsgierig naar wie er is afgehaakt. Met who.unfollowed.me krijg je daar inzicht in.

Kun je zien of iemand online is op Twitter?

Twitter test een nieuwe feature op zijn app: gebruikers kunnen straks misschien zien wie allemaal online zijn. Volgens Sara Haider van Twitter kunnen gebruikers zelf beslissen of anderen te zien krijgen of ze online zijn. …

Waarom is mijn Twitter-account opgeschort?

Wanneer een account beledigend gedrag vertoont, zoals dreigingen naar anderen sturen of zich voordoen als andere accounts, kunnen we het account tijdelijk of, in sommige gevallen, permanent opschorten.

Waarom kan ik niet meer inloggen op Twitter?

Controleer of je registratie is geslaagd. Als je wel een nieuw account hebt gemaakt, maar je kan niet inloggen, vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Controleer ook of onze wachtwoordmail niet in je postvak voor ongewenste e-mail en spam terecht is gekomen.

Kan niet meer inloggen bij Twitter?

Vul het e-mailadres en wachtwoord voor je account in om in te loggen bij Twitter. Als je wachtwoord niet werkt, vraag je een nieuw wachtwoord aan door je e-mailadres in te vullen in het resetformulier. Als je e-mailadres niet wordt gevonden, heb je mogelijk een onjuist adres ingevuld.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven