Hoe krijg ik het weerbericht uit mijn taakbalk?

Hoe krijg ik het weerbericht uit mijn taakbalk?

Klik met de rechtermuisknop ergens op de taakbalk en ga naar het kopje Nieuws en interesses. Een extra menu klapt uit, waar je voor Uitschakelen kiest. Nu is het weerbericht weer uit je taakbalk verdwenen.

Hoe heet de onderste balk?

Onder Microsoft Windows heet de gehele balk die standaard onderin te vinden valt taakbalk, inclusief de eigenlijke taakbalk. De taakbalk is sinds Windows 95 aanwezig als primair element om programma’s te beheren. De taakbalk wordt gestart door het programma EXPLORER. EXE (Windows Verkenner) als Windows wordt opgestart.

Hoe kom ik van Microsoft Nieuws af?

Druk op de Windows-toets + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen. Typ gpedit. msc in het dialoogvenster Uitvoeren en druk op Enter om de Groepsbeleid-editor te openen. Dubbelklik in het rechterdeelvenster op Nieuws en interesses inschakelen op de taakbalk om de eigenschappen ervan te bewerken.

Hoe krijg je je beeld weer kleiner?

Als je alles op het scherm groter of kleiner wilt maken, waaronder de rij met apps en tabbladen, wijzig je de schermresolutie.

  1. De resolutie verlagen om je scherm groter te maken: Druk op Ctrl + Shift en het plusteken .
  2. De resolutie verhogen om je scherm kleiner te maken: Druk op Ctrl + Shift en het minteken .

Wat betekent van taakbalk losmaken?

Een app vastmaken vanuit de lijst met apps Als je een app wilt losmaken, volg je dezelfde stappen en selecteer je Van taakbalk losmaken. Pas de taakbalk aan je wensen aan vanaf de taakbalk zelf. Als je meerdere aspecten van de taakbalk tegelijk wilt wijzigen, gebruik je Taakbalkinstellingen.

Hoe kom ik van Microsoft Edge af?

Stap 1: Druk de Windows + I toetsen in om Instellingen te openen en klik dan op Apps. Stap 2: Klik op Apps & onderdelen links in het Apps scherm, scroll dan door de apps in de lijst om Microsoft Edge te vinden. Klik erop om de verwijder-knop te vinden en klik op die knop.

Hoe krijg ik mijn tabblad groter?

Houd de muisaanwijzer boven de rechterrand van het venster, totdat de muisaanwijzer verandert in een dubbele pijl. Klik en houd de muisknop ingedrukt, terwijl u de muis versleept. Laat de muisknop los als het venster de juiste grootte heeft.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven