Hoe krijg ik internet via kabel?

Hoe krijg ik internet via kabel?

Alles wat u dan namelijk hoeft te doen om via een netwerkkabel verbinding te maken met internet is het ene eind van de kabel aansluiten op de modem cq router die u van uw internetaanbieder hebt gekregen en het andere eind van de kabel steken in het vrije Ethernetaansluiting van uw laptop of pc.

Hoe maak ik een verbinding met het internet?

Kies op een computer of laptop met draadloze netwerkkaart de naam van het netwerk van uw draadloze router. De naam van het netwerk is hetgene dat u bij SSID heeft ingevuld. Hierna klikt u op verbinden. Als het goed is bent u verbonden met uw eigen wifi netwerk en kunt u gebruik maken van draadloos internet!

Wat als je internet het niet doet?

Controleer eerst of je modem wel internet verbinding heeft. Dit kun je bijvoorbeeld doen door het modem direct met een kabel op je computer of laptop aan te sluiten, de draadloze router koppel je dan even los van je modem. Ook dan geen internet? Dan ligt het probleem waarschijnlijk bij je modem of internet provider.

Kan geen verbinding maken met Ziggo modem?

Herstart je modem voordat je verdergaat Zet je modem uit en weer aan of trek de stekker uit het stopcontact en stop hem er weer in. Je modem maakt door het aan- en uitzetten opnieuw verbinding met ons netwerk. Dat kan je wifi-probleem oplossen.

Wat voor internetverbinding heeft Ziggo?

Ziggo levert internet via de kabel.

Wat is internet via kabel?

Bij internet via de kabel gebruik je de kabel die van oudsher bedoeld is voor de televisie. Bellen en internetten kan dus ook via deze aansluiting. Omdat je gebruik maakt van de televisiekabel, ben je verplicht om ook een televisiedienst af te nemen. Hier hoef je niet altijd extra voor te betalen.

Wat moet je doen als je 4G het niet doet?

Werkt 4G toch niet? Dan zou het aan je simkaart kunnen liggen. Oudere simkaarten (vaak met een simkaartnummer dat begint met een 4) zijn niet geschikt om gebruik te maken van het 4G netwerk. In dat geval kun je op Mijn Simyo een vervangende simkaart bestellen onder het kopje Instellingen – Simkaart.

Kan geen verbinding maken met modem?

Verwijder uw draadloze netwerkkaart of usb adapter en sluit deze opnieuw aan op uw computer of laptop. Dit is vaak een oplossing voor problemen met uw draadloze netwerkkaart. Probeer uw wifi kaart eens op een andere computer. Werkt deze hier ook niet, dan zou de kaart kapot kunnen zijn.

Kan geen wifi-netwerk vinden Ziggo?

Ik zou het modem eerst even opnieuw opstarten. Als dat niet werkt, dan kun je in de browser gaan naar 192.168.178.1 maar dit lukt alleen met een pc/laptop die bekabeld verbonden is met het modem. Het wachtwoord dat je nodig hebt, staat op de sticker onderop het modem.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven