Hoe krijg ik mijn geluid terug op mijn computer?

Hoe krijg ik mijn geluid terug op mijn computer?

Dit controleren we als volgt:

 1. Klik met de rechtermuisknop op het speaker of luidspreker symbooltje naast de klok.
 2. Klik op aansluitend op afspeelapparaten.
 3. Klik met de rechtermuisknop op Luidsprekers.
 4. Klik op Als standaardapparaat instellen.
 5. Controleer of uw computer nu wel geluiden afspeelt.

Waarom doet het geluid van mijn computer het niet?

Controleer of de luidsprekers op de juiste manier verbonden en ingeschakeld zijn. Als uw computer externe luidsprekers heeft, controleer dan of ze ingeschakeld zijn en het volume hoog genoeg staat. Controleer of de luidsprekerkabel goed is aangesloten op de ‘uitvoer’-audioaansluiting op uw computer.

Waarom komt er geen geluid uit mijn oortjes?

Controleer op vuil, schade of losse verbindingen Controleer de kabel, connector, afstandsbediening en oortjes van de koptelefoon op schade, zoals slijtage of breuken. Controleer op vuil in de rasters van de oortjes. Sluit uw koptelefoon weer stevig aan op het apparaat.

Hoe weet ik of mijn computer een geluidskaart heeft?

Zo komt u erachter welke geluidskaart u hebt

 1. Klik op de knop Start en kies uit menu Start de optie Configuratiescherm.
 2. Kies in het Configuratiescherm de optie Hardware en geluiden.
 3. In de categorie Apparaten en printers vindt u vervolgens de optie Apparaatbeheer.

Hoe zet ik mijn geluid terug?

 1. Open de app Instellingen op de telefoon.
 2. Tik op Geluid en trillen. Geavanceerd.
 3. Schakel een geluid of de trilfunctie in of uit.

Waarom komt er geen geluid uit mijn laptop?

Typ in het zoekvak op de taakbalk Configuratiescherm en selecteer dit in de zoekresultaten. Selecteer Hardware en geluid in het Configuratiescherm en selecteer vervolgens Geluid. Klik op het tabblad Afspelen met de rechtermuisknop (of druk en houd vast) op Standaardapparaat en selecteer Eigenschappen.

Waarom heb ik geen geluid bij mijn filmpjes?

Als je in gesprek bent en problemen met video of audio hebt, kun je het volgende doen: Zorg ervoor dat de camera en microfoon van het apparaat niet fysiek zijn geblokkeerd. Controleer of de camera en microfoon de juiste kant op zijn gericht. Controleer je mobiele verbinding of wifi-verbinding.

Waarom heb ik geen geluid bij mijn video?

Hoe krijg ik mijn geluid terug op mijn telefoon?

Waarom doen mijn oortjes het niet in mijn laptop?

Klik met de rechtermuisknop op het Windows-pictogram (Start). U kunt ook met de rechtermuisknop op het pictogram Geluid in de taakbalk klikken en Geluidsinstellingen openen selecteren . Selecteer Koptelefoon . Als de hoofdtelefoon nog steeds niet werkt, koppel hem dan los en sluit hem weer aan.

Waarom werken mijn oortjes niet in mijn laptop?

Het kan zijn dat deze een stuurprogramma (driver) nodig heeft of dat niet de juiste driver is geinstalleerd. Je kunt dit zien in apparaatbeheer: Rechtermuisknop op Start > Apparaatbeheer. Daar ga je naar besturing voor geluid, video en spelletjes en daar zou je geluidskaart bij moeten staan.

Kan geen geluid afspelen op PC?

U doet dit als volgt: Selecteer het luidspreker pictogram op de taakbalk. Selecteer vervolgens de pijl om een lijst te openen met audioapparaten die op uw computer zijn aangesloten. Controleer of uw audio wordt afgespeeld op het audioapparaat dat u wilt, zoals een luidspreker of een hoofdtelefoon.

Waarom doet het geluid het niet?

Wat te doen als het geluid niet werkt! Als jij gebruik maakt van een Android device, dan kan je de mute instelling over het algemeen vinden in de instellingen van jouw telefoon. Onder de knop geluidstand vind je de opties geluid, trillen en dempen.

Waarom doet het geluid het niet op mijn laptop?

Ga naar de geluidsinstellingen van je laptop. Hier kom je door met de rechtermuisknop op het luidspreker icoontje te klikken. Dit is in mijn geval ‘Luidsprekers (High Definition Audio Device)’. Eventueel kun je een paar verschillende apparaten selecteren en testen of het geluid het nu wel doet.

Waarom heb ik geen geluid op YouTube?

Als je merkt dat de volumeknop bij YouTube-video’s uitstaat , probeer je de volgende stappen om het probleem op te lossen: Zorg dat het geluid/volume van je browser of apparaat aanstaat. Loop de geluidsinstellingen van je apparaat na. Start je browser of apparaat opnieuw op.

Wat te doen als je geluid het niet meer doet?

Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Geluiden’ (of ‘Instellingen’ > ‘Horen en voelen’) en schuif de regelaar ‘Beltoon en meldingen’ een paar keer heen en weer. Als u geen geluid hoort, of als de luidsprekerknop op de schuifregelaar ‘Beltoon en meldingen’ grijs is, heeft de luidspreker mogelijk service nodig.

Hoe zet ik het geluid van mijn laptop aan?

Zo pakt u dit aan binnen Windows 10:

 1. Klik rechtsonder in het Systeemvak op het pictogram Luidsprekers:
 2. Een menu met een schuifbalk verschijnt:
 3. Versleep het schuifje naar links om het geluid zachter te zetten.
 4. Versleep het schuifje naar rechts om het geluid harder te zetten.

Hoe weet je of je een geluidskaart hebt?

Reacties. In configuratiescherm – geluiden en audio apparatuur en dan in een schem van audio… Daar zie je het apparaat en dat is het merk van de geluidskaart… Maar ook systeemeigenschappen, Hardware, Apparaatbeheer en dan zie je het ook onder besturing voor geluid…

Waar vind ik de gegevens van mijn geluidskaart?

Doorgaans zit de geluidskaart geďntegreerd in het moederbord van de computer. Maar ook komt het bij desktop computers voor dat de geluidskaart een aparte kaart is, die ingestoken zit in een uitbreidingsslot in de pc.

Waar is mijn geluid?

Typ in het zoekvak op de taakbalk Apparaatbeheer en selecteer dit vervolgens in de resultaten. Selecteer de pijl naast Besturing voor geluid, video en spelletjes om dit onderdeel uit te vouwen. Klik met de rechtermuisknop op de vermelding voor uw geluidskaart of geluidsapparaat en selecteer Eigenschappen.

Hoe krijg ik mijn geluid terug?

Geen geluid op Android tablet of smartphone

 1. Check de volumeknop aan de zijkant van het apparaat. Als de volumeknop op 0 staat is de stille modus ingeschakeld.
 2. Ga naar Instellingen – Instellingen – Geluid. Hier kun je het volume aanpassen van media, meldingen en systeem.

Hoe krijg ik mijn geluid weer aan?

Uw meldingsgeluiden wijzigen

 1. Open de app Instellingen op de telefoon.
 2. Tik op Geluid en trillen Geavanceerd. Standaard meldingsgeluid.
 3. Kies een geluid.
 4. Tik op Opslaan.

Wat moet je doen als je geluid niet werkt?

Je geluid staat op stil: geen beltoon of notificatie geluid Wat te doen als het geluid niet werkt! Als jij gebruik maakt van een Android device, dan kan je de mute instelling over het algemeen vinden in de instellingen van jouw telefoon. Onder de knop geluidstand vind je de opties geluid, trillen en dempen.

Hoe kan ik het geluid aanzetten?

Klik op Apps > Instellingen > Geluiden en trillen > Volume. Controleer je geluidsinstellingen. Je kunt de geluidsinstellingen aanpassen door te klikken op Apps> Instellingen > Geluiden en trillen. Herstart je toestel.

Wat trilt maar maakt geen geluid?

Wie met een ander het bed deelt heeft ongetwijfeld ervaren hoe irritant het kan zijn om gewekt te worden van andermans wekker. De Shake n Wake Silent Alarm Clock is namelijk een vibrerende wekker die als een gewone polshorloge gedragen kan worden. …

Wat moet je doen als je geen geluid hebt?

Hoe zet ik stille modus aan?

Op een iPhone 7 of nieuwer gaat u naar ‘Instellingen’ > ‘Horen en voelen’. Op oudere iPhone-modellen gaat u naar ‘Instellingen’ > ‘Geluiden’. U kunt kiezen of u de iPhone wilt laten trillen wanneer het belsignaal of de stille modus is ingeschakeld.

Waarom krijg ik geen geluid?

Geen geluid op Windows computer of laptop Check zonodig de volumeknop aan de buitenkant van het apparaat. Klik met de rechtermuisknop op het speaker icoon in de taakbalk en kies Volumemixer openen. Er opent een venster waarin je het volume van luidsprekers, systeemgeluiden en toepassingen kan aanpassen.

Hoe zet ik het geluid van mijn laptop zachter?

Geluid van de pc harder of zachter zetten

 1. Klik rechtsonder in de Taakbalk op het luidsprekerpictogram:
 2. Een menu met een schuifbalk verschijnt:
 3. Versleep het schuifje achter het luidsprekerpictogram naar links om het geluid zachter te zetten.
 4. Versleep het schuifje naar rechts om het geluid harder te zetten.

Wat moet je doen als je geluid kraakt?

De uitleg was als volgt: ”Ga naar apparaatbeheer en dan naar de categorie voor geluidapparaten. Verwijder de geluid apparaten in die lijst (bv Realtek), maar hou de toggle optie uit om de drivers te verwijderen. Reboot de computer en het zou opgelost moeten zijn.”

Waarom werkt mijn geluid niet Samsung?

Galaxy A50 Android 9 (Pie) Komt er geen geluid uit je toestel? Mogelijk heb je het volume volledig dichtgezet. Je kunt dit controleren en desgewenst aanpassen via het menu door een veegbeweging naar boven/beneden > Instellingen > Geluiden en trillen > Volume.

Hoe kan ik mijn geluid aan zetten?

Waarom geen geluid bij Whatsapp?

Het volume van de meldingsgeluiden wordt geregeld door het meldingsvolume op je telefoon. Deze geluiden in- of uitschakelen: Open WhatsApp. Tik op Meer opties > Instellingen > Meldingen > in- of uitschakelen van Meldingsgeluiden.

Hoe krijg ik het geluid terug op mijn ipad?

Je kunt opties instellen voor meldingstonen, beltonen en het volume van het belsignaal en meldingen.

 1. Tik in Instellingen op ‘Geluiden’.
 2. Sleep de schuifknop om het volume voor het belsignaal en meldingen in te stellen.
 3. Tik op ‘Beltoon’ en andere opties om geluiden voor de beltoon en de meldingstonen te kiezen.

Wat moet je doen als je ipad geen geluid meer geeft?

Ga naar Instellingen en tik op Geluiden. Schuif de regelaar Beltoon en Meldingen een paar keer heen en weer. Hoor je geen geluid? Dan moet je speaker mogelijk gerepareerd worden.

Waarom hoor ik geen geluid bij YouTube?

Waarom geen geluid?

Heb geen geluid bij filmpjes?

Waarom heb ik geen geluid op mijn tablet?

Mogelijk heb je simpelweg het volume niet aan staan. Controleer dit via het menu. Klik op Apps > Instellingen > Geluiden en trillen > Volume. Controleer je geluidsinstellingen.

Geluidsopties instellen

 1. Tik in Instellingen op ‘Geluiden’.
 2. Sleep de schuifknop om het volume voor het belsignaal en meldingen in te stellen.
 3. Tik op ‘Beltoon’ en andere opties om geluiden voor de beltoon en de meldingstonen te kiezen.

Hoe krijg ik mijn geluid terug op mijn computer?

Hoe krijg ik mijn geluid terug op mijn computer?

Dit controleren we als volgt:

 1. Klik met de rechtermuisknop op het speaker of luidspreker symbooltje naast de klok.
 2. Klik op aansluitend op afspeelapparaten.
 3. Klik met de rechtermuisknop op Luidsprekers.
 4. Klik op Als standaardapparaat instellen.
 5. Controleer of uw computer nu wel geluiden afspeelt.

Hoe weet ik of mijn computer een geluidskaart heeft?

Zo komt u erachter welke geluidskaart u hebt

 1. Klik op de knop Start en kies uit menu Start de optie Configuratiescherm.
 2. Kies in het Configuratiescherm de optie Hardware en geluiden.
 3. In de categorie Apparaten en printers vindt u vervolgens de optie Apparaatbeheer.

Hoe kan ik mijn geluid aanzetten?

U kunt ook uw ringtone, geluid en instellingen voor trillen wijzigen….

 1. Open de app Instellingen op de telefoon.
 2. Tik op Geluid en trillen. Geavanceerd.
 3. Schakel een geluid of de trilfunctie in of uit.

Waarom heb ik geen geluid meer?

Geen geluid op Windows computer of laptop Check zonodig de volumeknop aan de buitenkant van het apparaat. Klik met de rechtermuisknop op het speaker icoon in de taakbalk en kies Volumemixer openen. Er opent een venster waarin je het volume van luidsprekers, systeemgeluiden en toepassingen kan aanpassen.

Waarom heb ik geen geluid meer op mijn laptop?

Ga naar de geluidsinstellingen van je laptop. Hier kom je door met de rechtermuisknop op het luidspreker icoontje te klikken. Dit is in mijn geval ‘Luidsprekers (High Definition Audio Device)’. Eventueel kun je een paar verschillende apparaten selecteren en testen of het geluid het nu wel doet.

Waarom krijg ik geen geluid uit mijn laptop?

Controleer de geluidsinstellingen Controleer of uw geluidsapparaten niet zijn gedempt en niet zijn uitgeschakeld. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Luidsprekers op de taakbalk en selecteer Volumemixer openen. U ziet verschillende volumeregelingen voor uw apparaten. Zorg ervoor dat geen van deze zijn gedempt.

Hoe weet je of je een geluidskaart hebt?

Reacties. In configuratiescherm – geluiden en audio apparatuur en dan in een schem van audio… Daar zie je het apparaat en dat is het merk van de geluidskaart… Maar ook systeemeigenschappen, Hardware, Apparaatbeheer en dan zie je het ook onder besturing voor geluid…

Wat heb je aan een geluidskaart?

Zonder geluidskaart heb je geen geluidsweergave of geluidsopname vanuit je PC. Aparte geluidskaarten zorgen voor een betere opname/afspeel kwaliteit, vooral bij de analoge kant, daarnaast zorgen ze voor snellere processing bij audio (DAP) en geven ze vaak extra uit- en ingangen.

Wat moet je doen als je geen geluid hebt?

Je geluid staat op stil: geen beltoon of notificatie geluid Wat te doen als het geluid niet werkt! Als jij gebruik maakt van een Android device, dan kan je de mute instelling over het algemeen vinden in de instellingen van jouw telefoon. Onder de knop geluidstand vind je de opties geluid, trillen en dempen.

Waarom heb ik geen geluid bij mijn filmpjes?

Als je in gesprek bent en problemen met video of audio hebt, kun je het volgende doen: Zorg ervoor dat de camera en microfoon van het apparaat niet fysiek zijn geblokkeerd. Controleer of de camera en microfoon de juiste kant op zijn gericht. Controleer je mobiele verbinding of wifi-verbinding.

Waarom heb ik geen geluid op YouTube?

Als je merkt dat de volumeknop bij YouTube-video’s uitstaat , probeer je de volgende stappen om het probleem op te lossen: Zorg dat het geluid/volume van je browser of apparaat aanstaat. Loop de geluidsinstellingen van je apparaat na. Start je browser of apparaat opnieuw op.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven