Hoe krijg ik mijn TomTom weer aan de praat?

Hoe krijg ik mijn TomTom weer aan de praat?

Je TomTom terugzetten naar fabrieksinstellingen Ga naar het hoofdmenu en scrol naar rechts. Open ‘instellingen’ en klik op ‘systeem’. Selecteer ‘reset apparaat’. Je TomTom vraagt je 2 keer om je keuze te bevestigen en start daarna opnieuw op.

Wat kost de TomTom Go app?

Deze navigatie-app is geschikt voor Android en is beschikbaar in Google Play. Er is een korte gratis proefperiode om de app uit te proberen, daarna heb je een betaald abonnement nodig: 1 maand voor €2, 6 maanden voor €9 en een jaar voor €13.

Hoe lang duurt resetten TomTom?

Reset je systeem. Houd de Aan/Uit-knop ingedrukt totdat het systeem opnieuw wordt opgestart. Houd de knop ingedrukt tot je de trommels hoort en laat deze los. Dit kan meer dan vijftien seconden duren.

Waar kan ik mijn TomTom laten repareren?

Spark Electronics. https://www.sparkelectronics.nl/nl/tarieven/51-Tarieven-TomTom-reparatie.html is een online repairshop voor Tom Tom toestellen en apparaten. Je kunt er terecht om de meeste apparaten van het bekende merk te laten repareren, maar met Tom Tom horloges kun je hier niet terecht.

Is de TomTom app gratis?

De app is gratis en bevat geen advertenties. TomTom AmiGO staat in de Google Play Store, de App Store van Apple en in de Huawei AppGallery. TomTom AmiGO is een van de eerste apps van derden die beschikbaar is voor Android Auto.

Wat is de beste navigatie-app?

Inhoud:

  1. Google Maps. Google Maps is de bekendste kaarten-app voor Android, en die reputatie is wat ons betreft meer dan terecht.
  2. Sygic. Een andere populaire navigatie-app is Sygic.
  3. TomTom GO. Een goed alternatief dat dezelfde kaarten gebruikt is TomTom GO.
  4. HERE WeGo.
  5. Waze.
  6. Virtual Maze – Offline Map Navigation.
  7. Maps.me.

Hoe GPS resetten?

Even opnieuw opstarten waardoor gps weer opnieuw verbinding gaat maken kan soms wonderen doen; Locatiebepaling uit- en aanzetten: zonder je smartphone helemaal opnieuw op te starten, kun je ook kiezen om gps even uit en weer aan te zetten. Ga naar Instellingen > Locatie en vink ‘locatie gebruiken’ even uit.

Hoe lang gaat een TomTom accu mee?

Wanneer de batterij van je TomTom horloge volledig is opgeladen, kun je deze tot 10 uur lang gebruiken.

Kan TomTom niet meer updaten?

In de meeste gevallen kan het probleem worden opgelost door de update opnieuw te downloaden en het navigatiesysteem aangesloten te houden op de computer. Probeer het volgende als je tijdens een update een foutmelding krijgt: Zorg ervoor dat je de meest recente versie van MyDrive Connect gebruikt.

Is Sygic gratis?

Sygic is gratis te gebruiken, maar er is ook een Premium-versie beschikbaar.

Hoe TomTom Go betalen?

TomTom Go nu met gezinsabonnement [poll] Daarvoor moet je wel een duurder abonnement afsluiten. Normaal kost TomTom Go €12,99 per jaar voor gebruik door één persoon. Wil je voortaan met het hele gezin gebruik maken van de navigatie-app, dan moet je overstappen naar de duurdere versie. Die kost €19,99 per jaar.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven