Hoe laad je een Wii controller op?

Hoe laad je een Wii controller op?

Met behulp van een USB-aansluiting sluit je dit Wii duo oplaadstation aan op het stroom. De twee controllers plaats je simpelweg in de oplader. Het blauwe LED-lampje geeft aan wanneer de Wii afstandsbedieningen volledig opgeladen zijn.

Wat moet je doen als je Wii controller het niet doet?

Zet het Wii-systeem aan en wacht tot het Gezondheids- en veiligheidsscherm verschijnt (druk niet op A). Open het SD-kaartklepje aan de voorkant van het systeem en houd de rode SYNC-knop vijftien seconden ingedrukt. Dit wist alle gesynchroniseerde Wii-afstandsbedieningen uit het systeem.

Hoe werkt de Wii controller?

De Wii-afstandsbediening(en) synchroniseren: Druk op de POWER-knop op de Wii-afstandsbediening om te controleren of het Wii-systeem hierdoor aan wordt gezet. Als dat het geval is, is de Wii-afstandsbediening gesynchroniseerd met het systeem.

Hoe werkt Wii Nunchuk?

De Nunchuk is een plastic handjoystick dat via een snoer wordt aangesloten op de Wii-mote. Boven op de Nunchuk zit een analoge stick die gebruikt wordt voor acties als lopen. Aan de achterzijde van de Nunchuk zitten twee knoppen, een ronde C-knop en daaronder een rechthoekige Z-knop.

Hoeveel controllers op Wii?

In totaal kunnen er 4 Wii Remotes tegelijkertijd met de Wii draadloos verbonden zijn. Naast het draadloze contact met de Wii-console zoekt de Wii Remote ook nog contact met de sensorbalk. Deze kun je boven of onder het televisiescherm plaatsen.

Welke batterijen Wii controller?

Verwijder het batterijklepje achter op de Wii-afstandsbediening en plaats twee AA-batterijen.

Wat voor batterij in de Wii?

Hoe start je een spel op de Wii?

Het klepje naast of onder de Disc opening openen en het rode knopje indrukken en meteen loslaten. Daarna het het rode knopje van de Wii-Afstandsbediening (bij de batterijen) indrukken en ook meteen loslaten. De vier lampjes op de Wii-Afstandsbediening gaan nu knipperen en er blijft er dan een branden.

Hoe krijg je de Wii aan?

Sluit de stroomkabel aan op de achterkant van de Wii en vervolgens op een stopcontact of stekkerdoos. Schakel de Wii in en zet je televisie aan. Op de televisie dien je over te schakelen naar de ingang waarop je de Wii hebt aangesloten. Je zou nu het Wii-opstartscherm moeten zien.

Wat doe je met een Nunchuck?

Nunchuk is een controller De Nunchuk is een bewegingsgevoelige controller, en maakt het mogelijk om met 2 handen te spelen: je kunt hierdoor bijvoorbeeld wat makkelijker een First Person Shooter game te spelen op de Wii.

Hoe kan ik de Wii resetten?

Reacties

  1. Hou de “reset” knop aan de voorkant van de WII een paar seconden in.
  2. Wacht totdat de “Home scherm” verschijnt en druk dan de “power” knop op de WII in totdat het lampje rood wordt en de WII afsluit.
  3. Haal de stekker van de WII uit het stopcontact.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven