Hoe laat gaat de laatste tram in Amsterdam?

Hoe laat gaat de laatste tram in Amsterdam?

Overdag en ´s nachts Dagelijks rijden de trams, bussen en metro’s vanaf zes uur ’s ochtends tot half één ’s nachts. Tussen 00.30 uur en ongeveer 07.00 uur ’s ochtends kun je met onze nachtbussen reizen. Voor de nachtbus geldt een apart nachttarief. Maar een GVB dag- of meerdagenkaart is ook geldig in de nachtbus.

Welke bus naar Amsterdam?

Actuele vertrektijden

Tijd Richting Reisdetails
05:52 Bus 15 Richting Station Zuid GVB Bus
05:52 Tram 5 Richting Amstelveen Stadshart GVB Tram
05:55 Bus 15 Richting Station Sloterdijk GVB Bus
05:55 Stadsbus 65 Richting KNSM Eiland GVB Stadsbus

Kan je nog een kaartje kopen in de tram in Amsterdam?

Reizen met een OV-chip is in de tram en (nacht)bus natuurlijk het meest handig. Als je deze niet hebt, kun je in het voertuig altijd een kaartje kopen en betalen met een betaalpas of creditcard. Dat kan contactloos of met pin.

Wat kost OV in Amsterdam?

Het basistarief gaat vanaf volgend jaar omhoog van 98 naar 99 cent. Dit basistarief is in heel Nederland gelijk. Het kilometertarief stijgt in de concessie Amsterdam (GVB) van 17 cent naar 17,4 cent. De prijsbepaling komt mede tot stand op basis van de indexering op basis van de Landelijke Tarieven Index (LTI).

Hoe laat gaat de laatste metro?

De laatste metro (metrolijn E) richting Den Haag Centraal vertrekt op vrijdag- en zaterdagnacht om 00:13 uur vanaf Beurs. Stap je op Rotterdam Centraal in richting Den Haag Centraal? Dan is de vertrektijd van de laatste metro 00:16 uur.

Waar koop je Tramkaartjes in Amsterdam?

Koop je dag- of meerdagenkaart online als voucher op GetYourGuide.com. Vergeet je voucher niet eerst in te wisselen bij één van onze Service ickets locaties voor een papieren chipkaart.

Kan ik met de bus Corona?

In de bus, trein, tram, metro, veerpont en waterbus zijn alle zitplaatsen weer beschikbaar voor de reizigers (let op: in de bussen zijn dat voorlopig de zitplaatsen ‘achter het kettinkje’ bij de buschauffeur). Ook kunnen de aangewezen staanplaatsen per 1 juli worden gebruikt volgens de geldende norm.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven