Hoe laat je een wegwerpcamera ontwikkelen?

Hoe laat je een wegwerpcamera ontwikkelen?

Je kunt een fotorolletje of wegwerpcamera bij elke Kruidvat winkel inleveren om te laten ontwikkelen. Dit duurt ongeveer twee weken. Analoge opdrachten worden met de hand ontwikkeld en daardoor is de ontwikkeltijd wat langer.

Waar kan ik mijn film laten ontwikkelen?

Bij HEMA kun je nog steeds terecht voor het ontwikkelen en laten afdrukken van je analoge films. Er zijn talrijke mogelijkheden voor het afdrukken: kleur of zwart/wit, glanzend of mat, dia of negatief, APS en van een klein formaat foto tot een poster.

Hoe lang duurt ontwikkelen wegwerpcamera HEMA?

Re: Hoelang duurt ontwikkelen HEMA Varieert heel sterk. 2 dagen is het minimum, maar ik heb wel eens tot 15 werkdagen moeten wachten.

Wat kost het om een fotorolletje te ontwikkelen?

Prijsoverzicht analoog

Fotorolletje ontwikkelen en wegwerpcamera ontwikkelen €*
Standaard verwerkingskosten fotorolletje + Photoindex + CD €4,99
Standaard verwerkingskosten wegwerpcamera + Photoindex + CD €5,39
Per afdruk van 10×15 cm €0,19
Per afdruk van 11×17 cm €0,25

Heeft elke HEMA een fotoservice?

gratis vergroting van 15×20 cm bij elke bestelling Naast de standaard afdrukken kun je nu voortaan ook andere leuke formaten en fotoproducten maken met een normale fotoafdruk. Je bestelling ligt direct voor je klaar in de gekozen winkel. Afhalen kan tijdens de openingstijden bij de (service)kassa.

Hoe krijg je fotos uit een wegwerpcamera?

Neem je fototoestel mee naar zo’n winkel. Doe je fototoestel in de envelop en verwijder de het strookje waarmee je de foto’s later weer af kunt halen. Je kunt de envelop nu aan een winkelmedewerker geven of in de daarvoor bestemde box gooien.

Hoe worden analoge fotos ontwikkeld?

Er zit verschil in het ontwikkelen van zwart/wit en kleurenfilm (ook wel C-41 genoemd). Zwart/wit ontwikkeling gebeurt meestal bij 20ºC terwijl het C-41 procedé werkt bij 38°C. Hoe hoger de temperatuur, hoe korter de ontwikkelingstijd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven