Hoe laat start Wimbledon?

Hoe laat start Wimbledon?

Wimbledon – 07 juli 2021 De wedstrijd begint om 14:30 op 07 juli 2021.

Hoe laat begint Wimbledon 2021?

Volg de Tennis wedstrijd tussen Novak Djokovic en Matteo Berrettini in dit liveblog. De wedstrijd begint om 15:00 op 11 juli 2021.

Welke tv zender zendt Wimbledon uit?

Wimbledon wordt in België en Nederland live op tv uitgezonden door Eurosport. Ook kunnen Nederlanders en Belgen het toernooi in 2021 natuurlijk live op tv volgen via de Britse publieke omroep BBC. Een deel van Wimbledon 2021 wordt in Nederland ook door Ziggo Sport Totaal live uitgezonden op tv (en via de stream).

Hoe laat heren finale Wimbledon 2021?

De Wimbledon finale van de heren (Men’s singles en Mixed Doubles) staat gepland op zondag 11 juli om 14.30 uur. Hierin spelen Novak Djokovic en Matteo Berrettini tegen elkaar.

Hoe laat finale dames Wimbledon?

De finale tussen Barty en Pliskova op Wimbledon wordt op meerdere zenders uitgezonden. Ziggo Sport begint vanaf 14.30 uur met de uitzending, ook Eurosport begint rond die tijd. BBC One is er al wat eerder bij, zij starten om 14.05 uur.

Hoe laat finale Wimbledon 2021 dames?

De finale van de dames vindt plaats op 10 juli om 14.30 uur. Bij de dames staan Ashleigh Barty en Karolína Plíšková tegenover elkaar in de finale. De Wimbledon finale van de heren (Men’s singles en Mixed Doubles) staat gepland op zondag 11 juli om 14.30 uur.

Hoe laat begint finale dames Wimbledon?

Welk kanaal is Ziggo Sport Extra?

Kijk alle wedstrijden die je op sportgebied niet wilt missen live op Ziggo Sport kanaal 14. Gratis voor klanten met digitale tv.

Welke tv zender zendt Roland Garros uit?

Roland Garros op tv. Roland Garros wordt op televisie uitgezonden op Eurosport en bij de NOS op NPO 1 en 3.

Welke zender wordt Tennis uitgezonden?

Het hele jaar door wordt tennis op tv uitgezonden. De rechten voor de verschillende toernooien liggen bij meerdere tv-zenders. FOX Sports, Eurosport, Ziggo Sport en de NOS zenden tennis op tv uit in Nederland.

Hoe laat is finale dames Wimbledon?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven