Hoe lang blijven KLM vouchers geldig?

Hoe lang blijven KLM vouchers geldig?

10. De niet-inwisselbare voucher is vanaf de datum van uitgifte 12 maanden geldig en kan worden gebruikt om een KLM- of Air France-ticket te kopen voor reizen met KLM, Air France en/of Delta Air Lines.

Wat betekent uw voucher is Restitueerbaar?

Als de vluchten niet zijn geannuleerd door ons, dan is het niet mogelijk om restitutie te ontvangen en is een voucher de enige vorm van restitutie. Ook na een jaar is de voucher niet restitueerbaar, dit is enkel het geval als de vluchten zijn geannuleerd.

Hoe wissel je KLM voucher in?

KLM EMD-voucher inwisselen De niet-inwisselbare (non-refundable) voucher kun je inwisselen op KLM.com. Je vult de code dan in onder ‘Hebt u een kortingscode of voucher’ op de betaalpagina van de website. Het is ook mogelijk om dus extra opties te kopen met de voucher.

Hoe lang is een vlieg voucher geldig?

Vouchers en geldigheidsduur Aan het begin van de coronacrisis stond de overheid toe dat luchtvaartmaatschappijen alleen een voucher aanboden, in plaats van een omboeking of terugbetaling van het ticket. Inmiddels moet u altijd de keuze krijgen tussen een voucher of terugbetaling. Vouchers zijn meestal 1 jaar geldig.

Wat te doen met KLM voucher?

Hoe kan ik mijn reisvoucher gebruiken? Uw reisvoucher heeft dezelfde waarde als uw origineel geboekte ticket (exclusief boekingskosten en creditcardkosten). U kunt uw voucher gebruiken als betaalmiddel om op een later moment een nieuw ticket of een extra optie te boeken. U betaalt dan geen boekingskosten.

Kan ik voucher inwisselen voor geld?

De reisaanbieder moet u het bedrag dat u heeft betaald voor een pakketreis of gekoppeld reisarrangement terugbetalen. Dit moet binnen 12 maanden na de uitgiftedatum van de voucher. U moet de waarde die op de voucher staat terugkrijgen. De aanbieder moet dit uit zichzelf doen, u hoeft daar niet om te vragen.

Wat is Restitueerbaar?

Indien u niet kunt reizen, krijgt u op deze tickets geen geld terug. Restitueerbare tickets kunnen terugbetaald worden na aftrek van eventuele annulering- en administratieve kosten. Wanneer u een ticket heeft gekocht kunt u hier niet iemand anders op laten reizen.

Wat is Reisvoucher teruggave?

Hoe kan ik mijn KLM voucher gebruiken?

U kunt uw voucher gebruiken als betaalmiddel om op een later moment een nieuw ticket of een extra optie te boeken. U betaalt dan geen boekingskosten. U hoeft alleen het nummer van de voucher in te vullen wanneer u betaalt. Uw voucher nummer bestaat uit 13 nummers en start met 074.

Hoe voucher aanvragen KLM?

U kunt een voucher aanvragen als u een ticket heeft gekocht met gepland vertrek voor of op 31 maart 2022 en u heeft besloten om de reis uit te stellen. Bekijk voor meer informatie en alle voorwaarden ook ons teruggavebeleid . Het kan 14 dagen duren voordat we uw verzoek verwerkt hebben.

Hoe lang voucher Transavia geldig?

Hoe lang is de voucher geldig? Je kunt met je voucher betalen tot en met december 2021, maar een vlucht boeken met een vertrekdatum tot en met oktober 2022. Je kunt de voucher voor verschillende boekingen gebruiken, totdat het saldo op is of de geldigheidsdatum is verstreken.

Wat betekent verzilveren van een voucher?

Het inwisselen van een coupon of dividendbewijs tegen geld. Verzilveren betekent letterlijk te gelde maken.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven