Hoe lang duurt een verzending vanuit Amerika?

Hoe lang duurt een verzending vanuit Amerika?

De post in de VS zegt dat het er maximaal 10 dagen over doet (voor een brief of kaart) met express mail (airmail voorheen). Een pakketje kan enkele weken tot een maand duren i.v.m. douane praktijken, vooral in NL.

Wat zijn de kosten om een pakketje te versturen?

Direct een pakket versturen

Nederland € 4,25 € 5,00
Belgie € 8,75 € 9,50
Bulgarije x € 15,75
Denemarken € 9,25 € 9,75
Duitsland € 9,00 € 9,75

Hoe lang duurt FedEx?

Breng uw bedrijf verder

Service Omschrijving Beschikbare transittijden
FedEx International Economy® Kies voor deze budgetvriendelijke dienst als tijd geen factor is.* Export: 2-3 dagen Import: 2-3 dagen*
*Beschikbaarheid van services en transittijden kunnen afhankelijk van de postcodes van herkomst en bestemming variëren

Hoe lang blijft een PostNL pakket liggen?

Hoe lang blijft een pakket op een PostNL-punt liggen? We bewaren je pakket 1 week voor je op het PostNL-punt. Daarna sturen we het terug naar de afzender.

Wat kost een Brievenbuspakket versturen?

Je kunt via de Online Verzendservice een brievenbuspakje versturen binnen Nederland, maar ook naar het buitenland. Verzenden binnen Nederland kost € 3,90. Dit bedrag is inclusief btw. Een brievenbuspakje naar het buitenland sturen doe je al vanaf € 7,50 inclusief btw.

Wat kost een pakje versturen in Nederland?

Verstuur al vanaf € 4,10 Bereken je tarief en kies de manier van versturen. Laat je pakket ophalen of geef het af op een PostNL-punt bij jou in de buurt.

Wat is de tijd voor het einde van de dag?

10-12 uur ’s ochtends heet in Vlaanderen de voormiddag (letterlijk: voor het midden van de dag), de tijd na 12 uur en tot de avond (ca. 13.30-18 uur) heet de namiddag (na het midden van de dag).

Waar staat FedEx voor?

Activiteiten. FedEx is een grote internationale dienstverlener op het gebied van transport. De belangrijkste goederen die worden vervoerd zijn pakketten en documenten door FedEx Express. De drie andere bedrijfsonderdelen zijn FedEx Ground, FedEx Freight en FedEx Services.

Hoe vaak biedt PostNL pakket aan?

Als gekozen is voor thuisbezorging wordt het pakket altijd één keer thuis aangeboden. Lukt het de bezorger niet om het pakket thuis af te leveren, dan gaat het vanaf nu direct naar de dichtstbijzijnde PostNL-locatie. Klantonderzoek heeft uitgewezen dat de meeste ontvangers dat graag willen.

Hoe lang blijft een pakketje bij Primera liggen?

Je hebt 7 dagen de mogelijkheid om je bestelling op te halen bij de door jou gekozen Primera winkel. Zorg dat je bij het afhalen van je bestelling je afhaalbewijs bij de hand hebt. Als de bestelling niet na 7 dagen is afgehaald, dan wordt deze geannuleerd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven