Hoe lang duurt EMS zending?

Hoe lang duurt EMS zending?

EMS zendingen horen in 3 dagen ingeklaard te worden en niet dat je na 9 dagen pas een formulier gestuurd krijgt.

Wat zijn inklaringskosten PostNL?

Inklaringskosten, wat zijn dat? Dat zijn kosten waarmee je te maken krijgt als je iets koopt uit een land buiten de EU. Denk aan btw, afhandelingskosten en misschien ook invoerrechten. Om vast te stellen wat je moet betalen, doen we aangifte van je pakket bij de douane.

Waarom Remboursbedrag?

De posterijen zorgen er daarna voor dat het bedrag (verminderd met rembourskosten) aan de verzender wordt uitbetaald. Voordeel van rembours is dat de verzender zeker is van betaling. Ook voor de ontvanger is er enige zekerheid: hij betaalt pas als hij de postzending ziet.

Wat is een EMS zending?

EMS staat voor Express Mail Service. Hierbij gaat het vooral om zakelijke zendingen uit het buitenland die met prioriteit moeten worden verwerkt. Voor inklaring van een EMS-zending zijn meer administratieve handelingen nodig. De afhandelingskosten (€ 17,50) zijn dan ook hoger dan bij een standaard pakket (13 euro).

Hoe lang duurt inklaring pakket PostNL?

PostNL on Twitter: “Doorgaans duurt de bezorging na inklaring nog zo’n 3-4 werkdagen 😊… “

Hoe lang bij de douane?

Als je niet antwoordt op dit verzoek voor bijkomende informatie, dan zenden we je pakje na 14 dagen terug naar de afzender. Bij de zogeheten inklaring van je pakje worden de douanerechten, btw en eventuele andere kosten (zoals anti-dumpingrechten en milieurechten) berekend.

Hoe moet ik inklaringskosten betalen?

Als je inklaringskosten moet betalen, ontvang je een betaalverzoek via e-mail en/of post. Je inklaringskosten betaal je dan via track & trace. Je kunt hier ook het pakket weigeren. Na betaling bezorgen we je pakket zo snel mogelijk bij je thuis.

Hoeveel invoerrechten moet ik betalen Postnl?

Hoeveel je moet betalen, hangt af van de inhoud en waarde van de zending. Voor aankopen tot € 22,- en geschenken tot € 45,- hoef je niet te betalen. Is de waarde hoger, dan doen wij aangifte voor je op basis van het bijgesloten douaneformulier.

Waarom moet ik betalen voor een pakket uit het buitenland?

Inklaringskosten. Wanneer je een pakket ontvangt vanuit een land buiten de Europese Unie, heft de douane hierover belasting en invoerrechten. Als je inklaringskosten moet betalen, ontvang je hier apart bericht over via mail, SMS of post.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven