Hoe lang duurt het om een pakje te versturen naar Amerika?

Hoe lang duurt het om een pakje te versturen naar Amerika?

Via de post duurt het gemiddeld 14 tot 21 dagen voordat jouw pakket in Amerika is. Koeriersdiensten kunnen jouw pakket al binnen een tot twee werkdagen bezorgen.

Wat kost een pakketje versturen naar Zweden?

Kies de verzendoptie die bij je past

Prijs (v.a.) Waar
Standaard pakket (met track & trace) € 13,00* online en PostNL-locatie
Aangetekend € 15,50* online en PostNL-locatie
Verzekerd € 28,00* PostNL-locatie
Spoed € 43,95* PostNL-locatie

Hoe lang duurt het voordat een pakket in Zweden aankomt?

Zending naar zweden. Stuur het naar stockholm Een verzendlabel maak je gewoon aan op je tablet, mobiel of laptop. Geef je pakje af bij ’n DHL ServicePoint in de buurt, en klaar ben je. Binnen 6 werkdagen is het al aan de Oostzee.

Wat kost het verschepen van een auto uit Amerika?

Vanaf de Amerikaanse Westkust betaal je gemiddeld € 1.000,-, voor het verschepen van je auto, vanuit New York is dit zo’n € 800,-. Deze bedragen zijn exclusief tolgeld (10%) en invoerbelasting (21%). Voor de EU geldt ook nog het douanerecht van 10% op auto’s die vanuit de VS worden geïmporteerd.

Wat kost een pakketje sturen naar Duitsland?

Pakketten van één tot tien kilo, stuur je al vanaf € 9,50 inclusief btw. Ook zwaardere pakketten, tot 20 kilo, verstuur je gemakkelijk naar Duitsland. Je betaalt dan € 16,00 om je pakket naar een Pickup parcelshop in Duitsland te sturen of € 18,25 naar een thuisadres.

Hoe importeer je een auto uit Amerika?

Geïmporteerde Amerikaanse auto’s moeten bij aankomst in Nederland door de RDW gekeurd worden voor toelating op de weg. Alle geïmporteerde Amerikaanse auto’s van na 1 januari 1997 worden door de RDW onderworpen aan een individuele keuring die een halve dag duurt en zo’n € 1.000 kost.

Wat kost het om een auto te verschepen?

Wat het verschepen van een auto uit de VS exact kost is mede afhankelijk van het formaat van de auto, vertrekhaven en aankomsthaven. Als schatting kunt u rekenen op een bedrag tussen de € 850 en € 1500 voor het zeetransport.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven