Hoe lang duurt het versturen van een pakketje naar Amerika?

Hoe lang duurt het versturen van een pakketje naar Amerika?

Via de post duurt het gemiddeld 14 tot 21 dagen voordat jouw pakket in Amerika is. Koeriersdiensten kunnen jouw pakket al binnen een tot twee werkdagen bezorgen.

Hoe lang duurt het om een brief naar Marokko te sturen?

VERZENDTIJDEN. Binnenlands verzenden geschiedt meestal binnen één tot twee werkdagen. Documenten die van of naar Marokko verzonden worden, staat een gemiddelde levertijd van vijf werkdagen.

Hoe lang duurt een brief naar Belgie?

Minimaal twee dagen, kan soms ook langer dan een week duren. Binnen de Europese Unie gelden twee normen: “De snelheidsnorm: 85 % van de post dient binnen drie werkdagen op de plaats van bestemming te zijn. De betrouwbaarheidsnorm: 97 % van de post dient binnen vijf werkdagen bezorgd te zijn.

Hoe lang duurt het verzenden van een pakketje met DHL?

In de meeste gevallen bezorgen we je pakket binnen de Benelux al de volgende werkdag (met uitzondering van Vlieland en Terschelling). In Nederland bezorgen we ook op zaterdag. De bezorgtijd naar andere landen verschilt per bestemming.

Hoe lang duurt het om een pakje te versturen via post nl?

PostNL bezorgt je brieven, kaarten en brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag, meestal binnen 24 uur. De bezorging van overige post verschilt per verzendoptie. Meer weten over de bezorging van je internationale post? Ga naar Bezorgtijd post en pakket naar het buitenland.

Hoe lang duurt brievenbuspost naar Belgie?

Binnen de Benelux bezorgen wij in de regel binnen de 24 tot 48 uur. Voor verdere bestemmingen is de overkomstduur langer. Kijk voor de verwachte bezorgdatum op binnenlandse of internationale zending.

Hoe lang duurt het om een pakketje te ontvangen vanuit Engeland?

Hoe lang duurt het voordat mijn pakket op zijn eindbestemming is?

Land Indicatie looptijden (werkdagen)
Spanje 2-3
Tsjechië 2-3
Verenigd Koninkrijk 2-3
Zweden 2-4

Hoe lang pakketje bij PostNL?

Hoe lang blijft een pakket op een PostNL-punt liggen? We bewaren je pakket 1 week voor je op het PostNL-punt. Daarna sturen we het terug naar de afzender.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven