Hoe lang duurt restitutie Apple?

Hoe lang duurt restitutie Apple?

Zodra je artikelen in het magazijn van Apple zijn aangekomen, wordt je restitutie verwerkt. Het kan zeven dagen duren voordat het geld op je rekening staat. Wanneer je contant hebt betaald, met een cheque of een bankoverschrijving, hebben we de IBAN/SWIFT-gegevens van je bank nodig om het geld te kunnen restitueren.

Kan je een iPhone ruilen?

Je kunt je oude iPhone inruilen op Apples website, waar je toestel al snel honderden euro’s waard is. Je hebt hierbij de keuze om je toestel online in te dienen en daarna op te sturen, of ‘m naar een Apple Store te brengen. Hier wordt je oude toestel op locatie getaxeerd.

Kan je Apple ID saldo terugstorten?

U kunt Apple cadeaubonnen, App Store- en iTunes-cadeaubonnen of ongebruikt Apple ID-saldo niet inwisselen voor contant geld of retourneren, tenzij de wet dit voorschrijft.

Kan je AirPods terug sturen?

Als u uw AirPods voor service terugstuurt, moet u een aantal extra stappen nemen, zoals: Uw oplaadcase met uw AirPods of AirPods Pro terugsturen. We hebben de case nodig om de service te kunnen uitvoeren. U hoeft de Smart Case die met de AirPods Pro Max wordt meegeleverd, niet mee te sturen.

Kan je oordopjes retourneren?

Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Hieronder vallen de In-Ear koptelefoons (oordopjes).

Hoeveel krijg ik terug voor mijn iPhone?

Inruilwaarde iPhone 12 (mini), iPhone 12 Pro (Max) en SE (2020)

64 GB onbeschadigd / beschadigd / kapot 512 GB onbeschadigd / beschadigd / kapot
iPhone 12 Pro € 615,- / € 125,- / € 5,-
iPhone 12 € 410- / € 80,- / € 5,-
iPhone 12 mini € 315,- / € 30,- / €5,-
iPhone SE (2e generatie) € 175,- / € 35,- / € 5,-

Wat te doen met een kapotte iPhone?

iPhone kapot? Dit zijn je opties

  1. Uithuilen en opnieuw beginnen: Is de iPhone niet meer te repareren, dan neem je je verlies en ga je naar de winkel om een nieuwe iPhone te kopen.
  2. Omruilen in de Apple Store: Is de iPhone niet meer te repareren, dan kan omruilen in de Apple Store een goede optie zijn.

Wat is de minimale leeftijd voor een Apple ID?

45 jaar (1 april 1976)
Apple Inc./Leeftijd

Wat is Apple ID-saldo?

Uw Apple ID-saldo omvat het saldo van alle Apple cadeaubonnen of App Store- en iTunes-cadeaubonnen die u hebt ingewisseld. Lees hoe u uw Apple ID-saldo kunt controleren. Voor sommige aankopen is het noodzakelijk dat u een creditcard hebt geregistreerd, ook al maakt u voor de aankoop gebruik van uw Apple ID-saldo.

Wat als het lampje van je AirPods niet meer brand?

Het statuslampje zou enkele seconden ingeschakeld moeten worden en vervolgens uitgeschakeld moeten worden, terwijl het opladen doorgaat. Verplaats de case als het lampje niet wordt ingeschakeld.

Kan AirPods tegen water?

Uw AirPods (1e en 2e generatie), oplaadcase, AirPods Max en Smart Case zijn niet waterdicht en evenmin waterbestendig. Zorg er dus voor dat er geen vloeistof in de openingen terechtkomt. Als uw AirPods in contact komen met vloeistof, inclusief zweet als u getraind hebt, veegt u ze af met een droge microvezeldoek.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven