Hoe lang gaat een CO2 patroon mee?

Hoe lang gaat een CO2 patroon mee?

CO2 patronen hebben geen houdbaarheidsdatum. Zolang de CO2 er nog in zit kun je ze gebruiken!

Wat is een CO2 buks?

Een CO2 luchtbuks wordt net als een PCP- of Persluchtbuks aangedreven door gas. De CO2 buks kan gereed gemaakt worden door een CO2 patroon te gebruiken. Deze buks is wel minder krachtig dan een PCP luchtbuks en hij is ook minder geschikt voor lange afstanden. Daarnaast koelt een CO2 patroon af bij het schieten.

Hoe werkt een CO2 pistool?

Pistolen geactiveerd door CO2-capsules. Deze CO2 pistolen werken met 4.5 mm kaliber pellets. Het is belangrijk om bij het kopen te weten wat voor soort korrels je schiet, er zijn verschillende pistolen, diabolo pistolen of metalen bbs – stalen korrelpistolen.

Hoe vaak kan je schieten met een CO2 patroon?

Onder de loop zit de Co2 patroon houder, hier stop je één 12 grams Co2 patroon in. Per Co2 patroon kunnen circa 40 schoten gevuurd worden. Houdt er echter wel rekening mee dat het patroon tijdens het schieten steeds minder druk meer zal hebben.

Hoeveel bar uit CO2 patroon?

De patronen zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Je hebt ze van 12 gram, 16 gram of 25 gram CO2. Welk formaat je moet hebben hangt van je banden af. Met een 16 grams patroon pomp je een raceband op tot 8 bar en een 26 inch mountainbikeband tot ongeveer 2,5 bar.

Hoe vaak kun je schieten met een Co2 patroon?

Hoe vaak kan je schieten met een Co2 patroon?

Hoe ver kun je schieten met een luchtbuks?

Een gemiddeld persluchtdrukwapen heeft al gauw een kracht van 50 joule, waarmee tot op 100 meter nauwkeurig kan worden geschoten.

Welke luchtbuks voor beginners?

Wilt u op korte afstanden op doeltjes schieten (tot 30 meter) dan is een lichte buks meer dan voldoende voor u! U kunt dan bijvoorbeeld prima met een buks van 7,5 Joule tot 16 Joule uit de voeten. Wilt u op afstanden tot 100 meter of verder schieten dan adviseren wij u minimaal een buks van 40 Joule.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven