Hoe lang garantie op vriezer?

Hoe lang garantie op vriezer?

“Voor witgoed (zoals koelkasten, vaatwassers en vriezers) en elektronicaproducten geldt een fabrieksgarantie van twee jaar. In de Nederlandse wetgeving over consumentenkoop is echter bepaald dat de verkoper bij een gebrekkig product ook buiten de fabrieksgarantieperiode aansprakelijk kan zijn.

Hoe lang garantie op witgoed?

De verkoper of fabrikant kan u vertellen hoe lang het product mee gaat. De motor van uw wasmachine of koelkast gaat bijvoorbeeld al na 2 jaar kapot. Dan heeft u recht op gratis reparatie of een nieuw apparaat. U moet het apparaat dan wel op een normale manier hebben gebruikt.

Hoe lang garantie laptop Coolblue?

Je krijgt op alle producten minimaal 2 jaar garantie op fabricagefouten. Je product zou namelijk bij normaal gebruik de eerste 2 jaar niet stuk mogen gaan. Het garantietype geeft daarbij aan hoe je product wordt gerepareerd.

Hoe lang garantie op elektronica?

Maar in Nederland staat geen vaste wettelijke garantietermijn in de wet. Hoelang hebt u dan wettelijke garantie? Zo lang als u mag verwachten dat uw product meegaat. In onze wet staat namelijk dat een product moet bieden wat u ervan mag verwachten.

Hoelang garantie telefoon Coolblue?

Bij Apple producten geven wij 3 maanden garantie op de vervangen onderdelen en reparatie. Voor Android producten is dit 12 maanden.

Hoe lang heb je garantie op een laptop?

Waar hebt u garantie op bij Laptop en desktop pc De garantie die u op uw computer of laptop krijgt is, dat het apparaat het minimaal een jaar probleemloos blijft doen. Let wel, de garantie geldt alleen voor de onderdelen waaruit het apparaat bestaat.

Hoe lang recht op garantie?

Volgens een Europese richtlijn is de minimale wettelijke garantieperiode twee jaar. Dit betekent dat u er dus vanuit mag gaan dat een product bij normaal gebruik tenminste twee jaar goed te gebruiken moet zijn. In de Nederlandse wet staat geen expliciete garantietermijn genoemd.

Hoe lang heeft een laptop garantie?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven