Hoe lang is een lottoformulier geldig?

Hoe lang is een lottoformulier geldig?

Een Staatslot van de Staatsloterij is nog 1 jaar na de trekking geldig. Dus als je bijvoorbeeld een Oudejaarslot hebt van de Oudejaarstrekking 2021 dan kun je deze tot en met 31 december 2022 inleveren.

Hoe lang is een oudejaarslot geldig?

Hoe lang is een Oudejaarslot geldig? Als je een prijs hebt gewonnen met je Oudejaarslot, kun je deze nog tot één jaar na de Oudejaarstrekking 2020 claimen. Je kunt je gewonnen prijs dus t/m 31 december 2021 claimen en innen.

Wat gebeurt er als je de eurojackpot wint?

Alle winkels betalen tot € 50 uit, maar de meeste zelfs tot € 449. Neem je winnende lot mee naar de winkel en jouw prijs wordt cash uitbetaald.

Hoe lang is een eurojackpot lot geldig?

Je kunt met jouw loten tot 12 weken vooruit spelen. Of ga naar Mijn Eurojackpot, klik op de loten waarmee je vorige week of eerder hebt meegespeeld. Als je deze uitklapt zie je een button ‘speel deze getallen opnieuw’. Na het afrekenen speel je dan nogmaals met deze getallen mee.

Hoe lang kan je een staatslot inleveren?

Je kunt je prijs tot 1 jaar na de trekkingsdatum innen, daarna kun je er helaas geen aanspraak meer op maken.

Hoe duur is een oudejaarslot?

Een Heel Oudejaarslot kost € 30. Een Straatje Oudejaarsloten kost € 150. Je hebt dan tien 1/2 Oudejaarsloten met alle eindcijfers. Een Straat Oudejaarsloten kost € 300.

Waar valt de Eurojackpot het meest?

Op dit moment is de vaakst getrokken combinatie van hoofdnummers 3 oneven en 2 even nummers welke 31% van alle trekkingen voor zijn rekening neemt.

Hoe kan ik de Eurojackpot winnen?

Je kiest zelf een cijfercombinatie van 5 getallen van 1 tot en met 50. Daarnaast kies je 2 bonusgetallen van 1 tot en met 10. Wie alle getallen goed heeft, wint de jackpot. Is dat niet deze week, dan schuift de prijs door naar volgende week.

Hoe groot is de kans dat je de Eurojackpot wint?

Heb je zowel de 5 nummers als 2 bonusnummers goed, dan win je de Jackpot. Het winnen van de Eurojackpot heeft een winkans van 1 op 95.344

Hoelang heb je om een staatslot in te leveren?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven