Hoe lang moet een navelpiercing helen?

Hoe lang moet een navelpiercing helen?

Hoe lang duurt de genezing! De genezing varieert van 3 maanden tot 1 jaar. (theoretisch) dit is bij iedereen anders. Tenzij je, je strikt aan de verzorging houd. KRAB EN PULK NIET AAN JE HUID/PIERCING DIT OM ONTSTEKINGEN TE VOORKOMEN.

Kan iedereen een navelpiercing?

Er wordt goed gekeken of de piercing wel gezet kan worden. Niet iedereen heeft een diepe navel of een “dakje” boven de navel. Een navelpiercing mag onder begeleiding van ouders gezet worden vanaf 12 jaar. We piercen alleen 12 jarigen als de lichaamsbouw het toelaat.

Wat is het beste materiaal voor een navelpiercing?

Titanium piercings Bij de wet is het verplicht om direct na het piercen een nikkelvrije piercing te plaatsen en dus kiezen piercers vrijwel allemaal voor een massief titanium piercing. Het materiaal is ontzettend sterk en daarmee krasbestendig, veel lichter dan staal en is nikkelvrij.

Hoe duur is een Orbital piercing?

Prijzen

Oorpiercings
Oorlel €12,50
Daith €50,-
Industrial €60,-
Orbital €55,-

Hoe lang mag je niet zwemmen met een nieuwe piercing?

Met een nieuwe piercing mag je de eerste 6 tot 8 weken niet zwemmen, niet in de sauna, niet onder de zonnebank en niet in bad. Alle warme, vochtige ruimtes verhogen de kans op een ontsteking.

Wat gebeurt er als je je navelpiercing eruit haalt?

Slijmvlies staat er om bekend dat het erg snel geneest en daarom kan het het geval zijn dat deze piercings dichtgroeien. Wanneer je de piercing er uit haalt, moet je dus erg goed oppassen dat deze niet gaat dichtgroeien. Is dit het geval, wees er dan zeker van dat deze goed doorgeprikt wordt.

Hoe lang blijft een navelpiercing pijn doen?

Over het algemeen duurt het 6 maanden, maar dit kan in sommige gevallen oplopen. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat er zo min mogelijk vuil in de wond komt. Dit zorgt ervoor dat er geen ontstekingen ontstaan waardoor de wond sneller geneest. Een ontstoken navelpiercing is natuurlijk nooit fijn.

Waarom mag ik geen navelpiercing?

Risico’s. Piercings moeten hygiënisch gezet worden. Anders kun je huidinfecties krijgen, maar ook ernstige besmettingen oplopen, zoals hepatitis b, hepatitis c en hiv. Nog niet van alle piercings is bekend wat de gevolgen zijn op latere leeftijd.

Wat is het beste materiaal voor piercings?

Titanium. Titanium is de meest gangbare keuze voor piercings die net gezet zijn. Het is hypoallergeen en daarmee perfect wanneer je niet tegen de miniscule hoeveelheid nikkel in bijvoorbeeld chirurgisch staal kunt. Titanium wordt tevens gebruikt voor bijvoorbeeld microdermal anchors en microdermal discs.

Hoe kun je het beste je navelpiercing schoonmaken?

Was de piercing één tot twee keer per dag met antibacteriële zeep. Verwijder korstjes met een wattenstaafje. Maak de huid dan voorzichtig schoon met antibacteriële zeep en water. Raak de piercing zo min mogelijk aan; dit doet namelijk zeer en zorgt er bovendien voor dat de wond langzamer geneest.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven