Hoe lang overtocht Zweden?

Hoe lang overtocht Zweden?

De boottocht duurt ongeveer 9 uur. Vlak voor je de haven van Malmö binnenvaart heb je een prachtig zicht op de beroemde Öresundbrug die Denemarken met Zweden verbindt. Vanuit Travemünde kan je ook richting Trelleborg in Zuid-Zweden varen. De overtocht met de veerdienst duurt iets minder lang dan deze naar Malmö.

Kan ik met de boot van Duitsland naar Zweden?

Hoe u overtochten vanuit Duitsland naar Zweden kunt boeken Er zijn 4 veerboot routes tussen Duitsland en Zweden, met een gecombineerde 89 afvaarten per week. Stena Line biedt 2 routes, Kiel naar Goteborg gaat 7 keer per week & Rostock naar Trelleborg ongeveer 3 keer dagelijks.

Welke boten naar Zweden?

Routes en Havens in Zweden

  • Kiel naar Goteborg Veerboot. Stena Line. 7 Afvaarten / Week.
  • Rostock naar Trelleborg Veerboot. Stena Line. 3 Afvaarten / Dag.
  • Sassnitz naar Trelleborg Veerboot. Stena Line. 14 Afvaarten / Week.
  • Travemunde naar Trelleborg Veerboot. TT Line. 3 Afvaarten / Dag.
  • Travemunde naar Malmo Veerboot. Finnlines.

Hoe duur is het om naar Zweden te rijden?

Kosten van deze route.

Benzine auto Diesel auto
Brandstof €177,00 €107,00
Tol (bruggen) €82,00 €82,00
Totaal €259,00 €189,00

Hoe lang vaar je van Kiel naar Goteborg?

In 14 uur vaart u met de luxe vracht/ passagierschepen Stena Scandinavica & Stena Germanica van Duitsland naar midden Zweden. De prettige vaartijden geven u tijd genoeg tijd voor de aanreis en bij aankomst kunt u ook nog alle kanten op.

Hoe lang varen van Kiel naar Goteborg?

Kiel naar Goteborg Veerboot. De Kiel Goteborg veerdienst verbindt Duitsland met Zweden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 14 uur 30 minuten.

Kan je met de boot naar Zweden?

Je kan naar Zweden vliegen, maar je raakt er ook makkelijk met de auto. Een brug verbindt het Zweedse stad Malmö namelijk met het Deense Kopenhagen. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een stukje van je reis met een veerboot af te leggen.

Kan ik met de boot naar Zweden?

De meest populaire overtocht is van Kiel in Noord-Duitsland naar Göteborg. Dit is ook meteen de meest comfortabele route. Vanuit Utrecht is het zo’n vijf uur rijden naar Kiel, waarna je een nacht doorbrengt op de ferry en ’s ochtends uitgerust Göteborg inrijdt.

Kun je met de boot naar Zweden?

Kan je naar Zweden zonder veerboot?

Wil je geen gebruik maken van een boot, dan is er een route via diverse bruggen. Er is maar één mogelijkheid om via een autoweg Zweden te bereiken en dat is via de Öresundbrug. Sinds de opening van de Öresundbrug op 1 juli 2000 is de reis met eigen auto of camper van Nederland naar Zweden veel gemakkelijker geworden.

Hoe lang duurt de overtocht Kiel Oslo?

Kiel–Oslo. 20 uur. Met Color Line, 7 keer per week.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven